Fokker vermelding van of Reckhem's Castle

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: of Reckhem's Castle
Beschrijving: Wij zijn een kleinschalige en familiale fokker, die af en toe een nestje pups heeft en zeer selektief bezig is met fokken. Onze honden maken deel uit van ons gezin en zitten niet opgesloten in kennels. De honden hebben hier dus nog een echt "honds" leven met veel beweging en geestelijke activiteiten en zijn dan ook gelukkig en rustig. Ze "moeten" hier niet enkel dienen als fokhond! Wij fokken met honden, die officieel onderzocht en goedgekeurd zijn op: HD, ED, CE, MDR1, DM, Hypofysaire Dwerggroei, erfelijke oogafwijkingen en doofheid. Daarnaast bestuderen wij de bloedlijnen om zo een perfecte combinatie te maken, waarbij 1000 km rijden voor een dekking voor ons geen belemmerling is. Wij zijn lid van de 2 Nederlandse rasverenigingen, de Belgische rasvereniging en de Duitse rasvereniging. Om in aanmerking te komen voor een pup dient u over voldoende tijd te beschikken voor de opvoeding van uw hond. Bovendien werken we met een wachtlijst, dus wie snel een pup wenst is bij ons niet aan het goede adres. Aangezien we maar hooguit 2 nestjes per jaar hebben, is het dus aan te bevelen om tijdig uw interesse kenbaar te maken, want onze wachtlijst is vaak al 1 jaar voor de geboorte vol. Pups worden in huis geboren en grootgebracht en krijgen een optimale socialisatie. De pups krijgen een stamboom van St. Hubertus (FCI), Europees paspoort, een gezondheidsverklaring, zijn inge├źnt, worden 4 keer ontwormd en krijgen een chip. Met 7 weken worden de pups onderworpen aan een gedragstest, zodat we een goede match kunnen maken met de wensen/ervaring van de aanstaande baasjes. Als ze naar de nieuwe baasjes gaan krijgen ze een uitgebreid puppypakket mee met veel info over het ras, waaronder een DVD van het ras, een tijdschrift, kwalitatief voer voor de eerste 10 dagen, zodat de baasjes rustig kunnen overschakelen op hun voer en nog veel meer. Ons doel bij het fokken is vooral gericht op gezondheid en karakter. Op de pagina "onze werkwijze" op onze website staat veel info over onze manier van fokken. Wij zijn ook trots dat 2 van onze gefokte hondjes reeds werken als hulp- c.q. blindengeleidenhond. Mechera of Reckhem's Castle (Kaimook) heeft inmiddels haar opleiding bij Hachiko succesvol afgesloten en is nu officieel hulphond. Mexican Hayride of Reckhem's Castle (Mowgli) is geslaagd voor zijn opleiding en werkt als blindengeleidehond bij Blindengeleidehondenschool Genk. Oriental Star of Reckhem's Castle (Oreo) is gestart met zijn opleiding tot blindengeleidehond bij Scaledogs.

Contact
Website: http://www.witte-herder.be
Telefoon: 011 746984

Adres
Woonplaats: Stokrooie

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

of Reckhem's Castle is te vinden onder
- Zwitserse Witte Herdershond fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Ziva, 6 jaar Noona, 3 jaar

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
HD, ED, DM, MDR1, CE, Doofheid, erfelijke oogafwijkingen, Hypofysaire Dwerggroei Wij fokken met honden die op al die onderzoeken getest en goed bevonden zijn. Op de homepage staan al uitslagen bij de betreffende fokhondjes vermeld.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
reguliere enting met 6 weken

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
7.5 - 8 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
2

Hoe en waar groeien de pups op ?
In huis

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met of Reckhem's Castle
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

of Reckhem's Castleof Reckhem's Castleof Reckhem's Castleof Reckhem's Castleof Reckhem's Castle

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van of Reckhem's Castle

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^