Fokker vermelding van v.h. Hondenpaleis

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: v.h. Hondenpaleis
Beschrijving: Hobbyfokker die incidenteel een nestje fokt uit verantwoorde combinaties. Ouderdieren zijn getest op erfelijke ziektes en voldoen aan de voorwaarden van de Havanezer Club Nederland waar wij ook keurfokker van zijn. De honden zijn in de eerste plaats onze huisdieren. De pups worden optimaal gesocialiseerd en nemen we mee naar diverse gelegenheden zoals een basisschool, verzorgingstehuis, losloopgebied, andere dieren om kennis mee te maken. Ze groeien op in huis tussen katten en ontvangen regelmatig bezoek. Puppies verlaten vanaf 8 weken het nest en zijn dan meerder malen ontwormd, 1x geënt, krijgen een vaccinatieboekje met gezondheidsverklaring een stamboom, HCN-certificaat en een puppypakket. Heeft u interesse in een (toekomstige) pup van ons? Neemt u dan contact met ons op of bezoek onze website voor meer informatie.

Contact
Website: http://www.hethondenpaleis.nl
Telefoon:

Adres
Woonplaats: Heerhugowaard

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

v.h. Hondenpaleis is te vinden onder
- Havanezer fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De minimale leeftijd voor een teef is 16 maanden. De minimale leeftijd voor een reu is 12 maanden. Dit is volgens het fokreglement van de Havanezer Club Nederland.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
De ouders worden getest op Patella Luxatie en Cataract. Cataract uitslag dient vrij te zijn. Patella Luxatie dient 0/0 te zijn of max. graad 0/1 te zijn waarbij de andere ouder 0/0 heeft.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Pups worden door de dierenarts volledig onderzocht en ontvangen een gezondheidsverklaring. De pups worden met 6 weken ingeënt.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Vanaf 8 weken mogen de pups het nest verlaten.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1 max. 2 per jaar

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien op in huiselijke kring tussen katten.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met v.h. Hondenpaleis
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

v.h. Hondenpaleisv.h. Hondenpaleisv.h. Hondenpaleisv.h. Hondenpaleis

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van v.h. Hondenpaleis

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^