Fokker vermelding van From Chanjonas

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: From Chanjonas
Beschrijving: Sinds 2010 zijn wij gestart met onze kennel. Af en toe hebben wij een nestje. Dit omdat we het zelf erg leuk vinden. Graag hebben we alle tijd en aandacht voor een nestje. Waar wij ons voornamelijk op richten is de sport met honden. Hierdoor zijn wij zeker 2x in de week op de hondenclub te vinden. Wij zijn ingeschreven bij de Raad van Beheer onder de kennelnaam “form Chanjonas”. Ik ben fulltime met de honden bezig, wandelen, trainen GG, behendigheid, opvoeden en verzorgen van de honden. Verder volg ik regelmatig training die betrekking hebben op honden, gezondheid en gedrag. Wij hebben tot nu toe 4 nestjes pups gehad die mooi zijn terecht gekomen. Onze pups maken deel uit van ons gezin en zijn gewend aan de normale dagelijkse geluiden en bezigheden, ze worden in huis geboren en groeien daar ook op tot het moment dat ze naar hun nieuwe baasjes gaan. Ze kunnen volop spelen, graven, rennen, en hebben volop ruimte om heerlijk te ravotten. Ook de volwassen honden leven bij ons in huis en de pups leren op deze manier hoe het werkt in een roedel.

Contact
Website: http://
Telefoon:

Adres
Woonplaats: Zwolle

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

From Chanjonas is te vinden onder
- Tibetaanse Spaniel fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De honden waarmee gefokt worden zijn medisch getest. Wanneer ze gedekt worden hebben ze drie loopse periodes achter de rug. Wij kijken naar de hond als individueel. Is de hond er aan toe? Zo hebben wij honden waar geen pups mee worden gefokt. Uitsluitend omdat wij denken dat we de hond er geen plezier mee doen.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Ouders worden getest naar de regels van de club.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Ik werk samen met de dierenarts in de buurt. De pups worden door haar getest. Alleen gezonde pups doe alle inentingen hebben gehad mogen verhuizen.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Wij houden de grens van 8 weken aan. Het kan voorkomen dat een pup later mag verhuizen. Dit gaat in combinatie met de zelfstandigheid van de pup en het advies van de dierenarts.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Wij fokken niet standaard een nestje per jaar. In 2012 hebben we een nestje gehad en in 2015 krijgen we weer een nestje.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien op in huis. Op deze manier krijgen ze zo veel mogelijk mee. Ik heb zelf een bepaald protocol die ik volg met mijn pups. Dit protocol is gericht op de socialisatie van de pups. Tevens zit er een stukje gehoorzaamheid in.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met From Chanjonas
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Geen foto's gevonden

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van From Chanjonas

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^