Fokker vermelding van Van de Romerweide

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Van de Romerweide
Beschrijving: Wij fokken al ruim tien jaar hovawarts op goede gezondheid en sociaal karakter. Om dit te bereiken maken wij veel gebruik van buitenlandse bloedlijnen. Heeft u interesse in de aanschaf van een hovawart, dan bent u van harte welkom om onze honden een keer te komen bekijken en meer informatie te krijgen. Maakt u wel van tevoren een afspraak. Het zou vervelend zijn als wij en onze hovawarts niet thuis zijn.

Contact
Website: http://www.vanderomerweide.eu
Telefoon: 077-4673718

Adres
Woonplaats: Sevenum

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Van de Romerweide is te vinden onder
- Hovawart fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Op dit moment hebben wij nog twee teven waarmee wij af en toe een nestje fokken. Eén teef, Unique van de Romerweide, zwart, geboren in oktober 2007 zal in 2015 haar laatste nest krijgen. Verder hebben we Arizona, zwartblond, geboren 2011. Zij zal vermoedelijk in 2015 haar eerste nest krijgen. Beide dames hebben we zelf gefokt binnen onze kennel, net als hun moeder en grootmoeder.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Onze teven hebben HD-a uitslag en zijn vrij van oogafwijkingen. Zij hebben beide de MAGtest en de gedragstest van de Hovawart Rasvereniging Nederland doorstaan. De reuen die wij voor de dames gebruiken, zullen voldoen aan de eisen zoals gesteld door bovengenoemde vereniging. Beide hebben bij de show uitmuntend gelopen.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups krijgen voor vertrek uit het nest een gedragstest via de HRN. Uiteraard zijn de pups meermaals ontwormd en hebben de eerste inenting gehad voor vertrek. Last but not least zijn uiteraard alle pups volledig nagekeken door de dierenarts.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups mogen het nest verlaten met 8 weken.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Gemiddeld fokken wij één nestje per jaar. Soms hebben we een jaar met twee nestjes, maar soms hebben we ook geen nestje.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien op in huiselijke omgeving en krijgen uiteraard de mogelijkheid om ook buiten te spelen. Ze hebben contact met diverse mensen, honden, horen veel geluiden zowel huiselijk als buiten. Tijdens de nestperiode zullen de pups met diverse prikkels en wisselende omgeving en speeltjes en speelgelegenheden in contact gebracht worden.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Van de Romerweide
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Van de RomerweideVan de Romerweide

Puppy advertenties van Van de Romerweide

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^