Fokker vermelding van Hobbykweekster Nicole

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Hobbykweekster Nicole
Beschrijving: Wij zijn een erkende hobbykwekerij. Dat wil zeggen dat wij geen kennel zijn, maar op ons thuisadres een aantal vrouwelijke en mannelijke hondjes houden en per jaar tussen drie en zes nestjes, ''maltezers'' afkomstig uit eigen kwekerij verkopen en zorgen voor goede verzorging en socialisering. Wij kweken enkel Maltezertjes. Gelieve steeds telefonisch contact op te nemen. (Wij beantwoorden geen e-mails of SMS !)

Contact
Website: http://www.hobbykweekster.be/
Telefoon: Tel: +32(0)89713274 - GSM: Nicole - +32(0)473548913

Adres
Woonplaats: Lanaken

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Hondenrassen

Hobbykweekster Nicole is te vinden onder
- Maltezer fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De Maltezer komt oorspronkelijk van het eiland Melita in de Adriatische Zee. Rond ongeveer 900 jaar voor Christus komen we de eerste Maltezers tegen, gekweekt uit een aantal inheemse rassen. De Maltezer op zich is dan weer de stamvader van een aantal rassen zoals de Yorkshire, de Bolognezer, de Havenezer en de Bichon-frisé. De Maltezer is altijd populair geweest, vooral bij dames, en werd vooral gebruikt als schoothondje. Tegenwoordig zien we enkel witte Maltezers alhoewel er rond de eeuwwisseling ook gekleurde Maltezers te zien waren. De Maltezer is en blijft een moeilijk te fokken ras. We vinden ook verschillende types. Het ene type is wat groter in formaat, heeft een langere neus en is dus iets grover. Het andere type is dus kleiner, met een korte neus en met een fijner voorkomen. Tussen beide types kiezen is enkel een geval van voorkeur, beiden zijn erkend door het FCI als standaard-Maltezers.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
De ouders zijn altijd aanwezig en al onze pups zijn gereglementeerd, volledig in orde voor ze vertrekken naar hun nieuwe baasjes, geënt, Ontwormd en gechipt en ... Met Europees paspoort en met waarborg. Wij geven ook steeds begeleiding na verkoop.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De ouders zijn altijd aanwezig en al onze pups zijn gereglementeerd, volledig in orde voor ze vertrekken naar hun nieuwe baasjes, geënt, Ontwormd en gechipt en ... Met Europees paspoort en met waarborg. Wij geven ook steeds begeleiding na verkoop.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Ten vroegste vanaf 8 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Tussen 3 en 6

Hoe en waar groeien de pups op ?
Wij zijn een erkende hobbykwekerij. Dat wil zeggen dat wij geen kennel zijn, maar op ons thuisadres een aantal vrouwelijke en mannelijke hondjes houden en per jaar tussen drie en zes nestjes, ''maltezers'' afkomstig uit eigen kwekerij verkopen en zorgen voor goede verzorging en socialisering.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Hobbykweekster Nicole
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Hobbykweekster Nicole

Fokker Uitslagen

fokker Geen naam (jpg)

Puppy advertenties van Hobbykweekster Nicole

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^