Fokker vermelding van van Suthwalda

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: van Suthwalda
Beschrijving: Zo af en toe fokken wij een nestje pups uit zorgvuldig gekozen ouderdieren, die voldoen aan alle eisen van de rasvereniging RZWH . Door zorgvuldige selectie op gezondheid en karakter van de ouderdieren, streven wij naar stabiele en gezonde pups, die geschikt zijn als gezinshond maar ook voor een sportieve baas. Onze pups worden bij ons in huis geboren, de werpkist staat in de huiskamer zodat de pups deel uitmaken van ons gezinsleven en wisselende indrukken opdoen voor een optimale socialisatie. Als de pups ongeveer 3 weken oud zijn mogen ze uit de werpkist om lekker te spelen en te ravotten, hun wereldje wordt al wat groter, we plaatsen een kamerbench in de woonkamer voor meer speelruimte en speelplezier. Als het weer het toe laat mogen ze naar buiten om de tuin te verkennen, ook maken we een autoritje met de pups om ze hier alvast aan te laten wennen. Na de eerste entingen maken we ook een uitstapje bv. naar de markt. Onze pups worden regelmatig ontwormd, ze krijgen een chip en worden door de dierenarts gecontroleerd en ingeënt, ze krijgen een Europees paspoort mee, en hebben een FCI stamboom. Als de pups ruim zeven weken oud zijn, mogen ze ons nest verlaten en gaan ze met hun nieuwe baasjes mee, een mooie en liefdevolle toekomst tegemoet!!! Wij geven ze een puppypretpakket mee met o.a een nestkleedje met de nestgeur, voer, informatie en tips over voeding en opvoeding van een pup. Als fokker voelen wij ons verantwoordelijk voor de door ons gefokte pups, u kunt voor vragen en informatie bij ons terecht hun hele hondenleven lang!!

Contact
Website: http://www.vansuthwalda.nl
Telefoon: 0528-373422

Adres
Woonplaats: ZUIDWOLDE DR

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

van Suthwalda is te vinden onder
- Zwitserse Witte Herdershond fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Chico is geboren 12-04-2010 Enjoy is geboren op 27-10-2012

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
HDA / ED VRIJ / MDR1+/+ / DM N/N / BAER VRIJ / OGEN VRIJ / RUG VRIJ / MH VRIJ / HAARLENGTE / DNA Profiel

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Gezondheid door de dierenarts, karaktertest op zeven weken en ze worden geënt als ze zes weken oud zijn.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
7-8 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1

Hoe en waar groeien de pups op ?
Onze pups worden bij ons in huis geboren, de werpkist staat in de huiskamer zodat de pups deel uitmaken van ons gezinsleven en wisselende indrukken opdoen voor een optimale socialisatie.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met van Suthwalda
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

van Suthwaldavan Suthwaldavan Suthwaldavan Suthwaldavan Suthwalda

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van van Suthwalda

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^