Fokker vermelding van Maska Catahoulas

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Maska Catahoulas
Beschrijving: Maska Catahoulas is een in 2012 bij het N.A.L.C. (National Association Louisiana Catahoulas) geregistreerd fokker van de Louisiana Catahoula Leopard dog. Onze honden worden gefokt volgens de richtlijnen van het N.A.L.C. waarbij met name een goede gezondheid, een fijn karakter en een uitmuntende afstamming voorop staan.

Contact
Website: http://www.maskacatahoulas.com
Telefoon:

Adres
Woonplaats: Panningen

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Maska Catahoulas is te vinden onder
- American Akita fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Windridge's Black Magic is in april 2012 bij ons gekomen vanuit Amerika. Ze is zeer zacht van karakter, vriendelijk en mensgericht. Ze is heel enthousiast en actief, heeft een grote “will to please” maar laat zich desondanks niet zomaar ondersneeuwen. Ze komt voort uit 2 kampioenshonden en heeft dus los van haar fijne karakter ook nog fantastische genen! Teefje, geboren op 01-06-2007 Kleur: Zwart & Wit brindle trim, 2 bruine ogen Hoogte & gewicht: 58 cm & 26 kilo Vader: Drievoudig Grand Champion Windridge’s High Calibur Moeder: Show Champion Windridge’s Pandora Sox Vader Jetta's Winning Joy-G is woonachtig in Tsjechie. Hij heeft een prachtige Patchwork vacht en 1 Blauw en 1 bruin oog. Hij neemt zeer succesvol deel aan shows, en heeft inmiddels al vele mooie titels op zijn naam staan. (Ook afgelopen jaar is hij uitgeroepen tot landelijk Tsjechisch winnaar van Non-FCI rassen) Joy heeft een zeer stabiel en vriendelijk karakter. Verder is hij gecertificeerd voor onder andere Search en rescue werkzaamheden. Voor meer informatie zie de volgende website: http://www.alfadog.cz/catahoulas/en/view.php?cisloclanku=2009020003

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Bij zowel Magic als ook Joy zijn de merle genen en de heupen getest. Magic: DNA Merle test: mm True solid Heupen: HD A/B Joy: DNA Merle test: McM merle cryptic merle Heupen: OFA Excellent (gelijk aan HD A)

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups krijgen de standaardinentingen en ontworming. Voordat zij naar hun nieuwe baasjes gaan worden zij onderzocht door de dierenarts.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Op de leeftijd van 8 a 9 weken mogen de pups naar hun nieuwe familie.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Dit wordt ons tweede en voor dit teefje tevens laatste nestje. Of er in de toekomst nog gefokt gaat worden met ons andere teefje is afhankelijk van de omstandigheden en haar lichamelijke en mentale gezondheid als ze volwassen is.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups uit onze combinatie groeien op met kinderen, paarden, katten en andere honden.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Maska Catahoulas
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Geen foto's gevonden

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Maska Catahoulas

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^