Fokker vermelding van Fam. Pieters

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Fam. Pieters
Beschrijving: Wij zijn een gezinnetje met 2 kindjes en wonen regio Antwerpen. We hebben ons hart helemaal verloren aan de Amerikaanse bulldog, daarom zijn we heel blij mee te kunnen deelnemen aan de uitbreiding van dit ras :) Ze zijn heel lief, waakzaam, kindvriendelijk en super trouw aan hun gezinnetje. Onze hond is in oktober 2014 gedekt dus verwachten wij in december 2014 een nestje. We houden jullie op de hoogte bij de puppy-advertentie.

Contact
Website: http://
Telefoon: +32 485 253 473

Adres
Woonplaats: Rumst

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Hondenrassen

Fam. Pieters is te vinden onder
- Amerikaanse Bulldog fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Reu: 4 jaar, niet inwonend, in goede gezondheid, goed karakter, woont in een gezin met kinderen. Teefje: 5 jaar, ook wij hebben 2 kleine kindjes

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Beide ouders zijn gecontroleerd door de dierenarts en verkeren in goede gezondheid. Ook in het verleden geen medische problemen.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Pups worden ontwormt, gevaccineerd en gechipt bij verlaten van het nestje, uiteraard krijgen ze eerste stapjes in zindelijkheid en socialisatie. Ook krijgen ze gezondheidsattest van onze dierenarts en Europees paspoort.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
7 à 8 weken, indien goedgekeurd door dierenarts.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1 nestje om de 1 à 2 jaar.

Hoe en waar groeien de pups op ?
In een warm gezin met 2 kids. In een omgeving met andere honden en de goede zorgen van hun mama.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Fam. Pieters
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Fam. PietersFam. PietersFam. PietersFam. PietersFam. PietersFam. PietersFam. PietersFam. PietersFam. PietersFam. PietersFam. PietersFam. PietersFam. PietersFam. Pieters

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Fam. Pieters

10-12 Amerikaanse Bulldog pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^