Fokker vermelding van Dutchrebels Peruaans Naakthonden

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Dutchrebels Peruaans Naakthonden is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Helaas kennen we Dutchrebels Peruaans Naakthonden nog niet goed genoeg om een gouden ster te geven. Zodra Dutchrebels Peruaans Naakthonden langer actief is op de HondenPage zijn wij dit wel van plan. Dit betekend dat wij vinden dat Dutchrebels Peruaans Naakthonden een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid. De HondenPage kan het voorzichtig aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Dutchrebels Peruaans Naakthonden
Beschrijving: PSPP Peruaanse naakthond/ Behaarde Naakthond/Peludo Oertype/ Rasgroep 5

Contact
Website: http://www.dutchrebelsperuvians.eu
Telefoon:

Adres
Woonplaats: Lisse

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Dutchrebels Peruaans Naakthonden is te vinden onder
- Peruaanse Haarloze Hond, miniatuur fokkers
- Peruaanse Haarloze Hond, middenslag fokkers
- Peruaanse Haarloze Hond, groot fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Wij fokken maar 2 nesten per teef, geen herhaling in ons ras …dus geen vermeerdering. De teef al een leeftijd rond de 2 a 3 jaar hebben voor haar 1e nest…De reu word 3 a 4 hoog uit ingezet voor een nest ...

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Wij Testen op ECVO , heupen , PL persoonlijk ook op DNA…dat is nog niet verplicht , maar Dutchrebels kennel test alles wat maar mogelijk is om alles wat mogelijk is , voor een gezond PSPP nest!

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups krijgen een stamboom, 3 entingen met een grondig onderzoek bij de dieren arts, en DNA profiel mee voor vertrek., voor pups die vertrekken naar buiten land rabiës , en alles wat daar voor nodig is.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Ik persoonlijk vind een leeftijd van 9 a 10 weken een mooie leeftijd voor een gouden mand naar lieve baasjes een pre!…Na veel contact en baby / pup bezoekjes en veel informatie omtrent ons ras , zou dan de 10 wk een goede start zijn!. Ik persoonlijk zal nooit en hond plaatsen op een flat of appartement …Peruanen hebben veel ruimte en beweging nodig!

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Dutchrebels fokt ,niet veel nesten..alleen bij een goede combinatie van de reu en teef word er goed overwogen om een nestje te nemen…ik fok niet voor de O zo leuk honden , maar een verbetering in ons bijzondere ras…onze gene poel is erg klein.

Hoe en waar groeien de pups op ?
Dutchrebels zal altijd proberen een zomer nest te nemen, naakt vind het heerlijk om de zon te voelen , en voor de goede socialisatie is het van groot belang geen winter pups te nemen , vind ik persoonlijk :)..heerlijk buiten , in het gras en zon & strand!, mee naar de stad en opgroeien in een gezonde ruime omgeving waar ze kunnen ravotten en alle ruimte hebben om te groeien !.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Dutchrebels Peruaans Naakthonden
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Dutchrebels Peruaans Naakthonden

Puppy advertenties van Dutchrebels Peruaans Naakthonden

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^