Fokker vermelding van www.dazzlingdreams.nl

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: www.dazzlingdreams.nl
Beschrijving: Wij zijn een kleinschalige sheltiefokker uit Gelderland. Onze blue merle shelties zijn onderdeel van ons gezin. De honden leven bij ons in huis en zijn actief in de hondensport. Wij hopen rond 3 november 2015 weer driekleur en/ of bleu merle pups te verwelkomen. Een goede gezondheid, stabiel karakter, mooi uiterlijk en een gezonde dosis werklust zien wij graag terug in de sheltie! Wij zijn lid van de Nederlandse sheltie vereniging en fokken volgens hun richtlijnen. De testen onze honden op HD, oogziektes en op het MDR1 gen defect. De pups krijgen een stamboom en de ogen worden getest. Wij vinden het belangrijk om pupkopers goed te begeleiden en houden graag contact ook nadat de pups zijn vertrokken bij ons.

Contact
Website: http://www.dazzlingdreams.nl
Telefoon:

Adres
Woonplaats: Didam, Gelderland

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

www.dazzlingdreams.nl is te vinden onder
- Shetland Sheepdog fokkers
- Sheltie fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Het teefje waarmee gefokt wordt is Faya. Een lief, knuffelig en vrolijk bleu merle teefje. Het is een typische sheltie; even de kat uit de boom kijken en daarna sluit zij je voor altijd in haar hart. Een heerlijk enthousiast teefje, met een hart van goud. Altijd klaar om te werken voor haar baasje.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Vader en moeder zijn getest op EVCO (ogen), op HD (Faya is HD A, norbergwaarde 38)en MDR1 gen defect. (faya is +/-). De reu die wij uitgekozen hebben is vrij van oogafwijkingen, heeft HD A is vrij van het MDR1 gen defect. Onze pups zijn vrij verklaard van oogafwijkingen.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Puppen krijgen de ECVO test en alle voorgeschreven inentingen en worden ontwormt volgens voorgeschreven schema.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Rond de leeftijd van 8 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Hooguit 1 per jaar

Hoe en waar groeien de pups op ?
Bij ons in huis als onderdeel van het gezin zodat ze op kunnen groeien als stabiele huishonden. Daarnaast wordt er veel met hun ondernomen (bos, winkelcentrum, station etc.), zodat ze al vroeg verschillende indrukken opdoen.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met www.dazzlingdreams.nl
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

www.dazzlingdreams.nlwww.dazzlingdreams.nlwww.dazzlingdreams.nlwww.dazzlingdreams.nlwww.dazzlingdreams.nlwww.dazzlingdreams.nlwww.dazzlingdreams.nlwww.dazzlingdreams.nlwww.dazzlingdreams.nlwww.dazzlingdreams.nlwww.dazzlingdreams.nlwww.dazzlingdreams.nlwww.dazzlingdreams.nlwww.dazzlingdreams.nlwww.dazzlingdreams.nlwww.dazzlingdreams.nlwww.dazzlingdreams.nlwww.dazzlingdreams.nlwww.dazzlingdreams.nlwww.dazzlingdreams.nlwww.dazzlingdreams.nl

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van www.dazzlingdreams.nl

10-09 Sheltie pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^