Fokker vermelding van Dutchparadise kennel

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Dutchparadise kennel
Beschrijving: Mark v/d Es en Ria de Koning en wonen in Sliedrecht zuid-Holland. Wij zijn fokker van de Amerikaanse staffordshire terrier die wij dan ook showen op tentoonstellingen. We proberen het ras naar het rasstandaard te fokken. Ook houden wij ons aan alle regels die hiervoor verwacht worden van een fokker. Alle pups krijgen een FCI stamboom van Het Raad van Beheer en de ouders zijn getest met goede uitslagen. De pups groeien in huis op samen met onze oudere honden en ons. Het is dan ook dat wij dit uit liefde doen voor het ras en zal elke pup als gezinslid gezien blijven worden.

Contact
Website: http://www.dutchparadise-amstaffs.nl
Telefoon: 0184772866

Adres
Woonplaats: Sliedrecht

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Dutchparadise kennel is te vinden onder
- American Staffordshire Terrier fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Er word gefokt met honden die goede test uitslagen hebben en ook op een leeftijd zijn dat het verantwoord is een nest te krijgen.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
HD/ED, ATAXIA VRIJ, DNA profielen MAG TEST geslaagd zijn verplichten getesten door Raad van Beheer.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Bij 6 weken oud, de alle pups worden onderzocht met DNA swab en chip door Raad van Beheer. omdat ze krijgen officiele FCI stamboom met juiste ouders en uitslagen van HD/ED en Ataxia VRIJ. Gelijk ook bij Dierenarts voor het eerste geeint

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
8 weken, ze mogen van het nest verlaten. Buitenland, eerst Rabies prikken daarna 15 weken mogen ze naar buitenland wonen.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1 nestje per jaar

Hoe en waar groeien de pups op ?
ze socialiseren binnen en buiten het huis met de honden en kinderen in de buurt. het verkeer en grote dieren zoals paarden.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Dutchparadise kennel
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Geen foto's gevonden

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Dutchparadise kennel

21-11 American Staffordshire Terrier pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^