Fokker vermelding van Flashing Jewel

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Flashing Jewel
Beschrijving: Hallo, mijn naam is Roxanne Kort. Van kleins af aan ben ik opgegroeid met honden, mijn moeder fokte met de Bichon Frisé. Zelf vind ik de Bichons Frisé nog steeds een leuk ras maar ik wilde eigenlijk wat groters hebben! In 2005 heb ik de Zwitserse Witte Herder voor het eerst ontmoet, geweldige honden vond ik ze! In 2008 kwam mijn eerste Zwitserse Witte Herder. Ook wilde ik een lange tijd al een ''gekleurde'' herder, helaas zijn de Oud Duitse Herder nog steeds niet voor de FCI erkend (Ik loop graag hondenshows van de FCI en daar mogen ze dan niet aan mee doen) Toen ik zag dat per 1 jan 2011 de Duitse Herdershond langstokhaar wel voor de FCI erkend zou worden was ik opzoek gegaan naar een Duitse Herder Langstokhaar fokker, maar wel een Duitse Herder met een rechte rug! Zo heb ik er een gevonden en werd mijn eerste Duitse Herder langstokhaar in december 2011 geboren. Zo af en toe hebben we een nestje met goedgekeurde ouderdieren door een erkende vereniging RZWH voor de Zwitserse Witte Herders en bij de DHCN voor de Duitse Herder Langstokhaar en zijn getest op HD, ED, MDR1 en DM. Voor meer informatie bekijk onze website!

Contact
Website: http://www.roxannekort.nl
Telefoon:

Adres
Woonplaats: Nagele

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Flashing Jewel is te vinden onder
- Zwitserse Witte Herdershond fokkers
- Duitse Herdershond Langstokhaar fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Leeftijd van hun eerste nest is 2,5 - 3 jaar oud.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
De ouderdieren zijn getest op HD, ED, DM en MDR1. Al mijn honden hebben HDA, ED0, MDR1 +/+ = vrij en DM N/N = vrij. Ik probeer ook altijd een reu te vinden met HD A of B, ED0, en het liefste MDR1 en DM vrij, als een hond drager zou zijn dan zou de andere ouderdier vrij moeten zijn zodat er geen lijders uitkomen.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Ze krijgen de 6 weken enting plus een dierenartsverklaring (of ze er gezond uit zien, navelbreukjes hebben, zijn de testikels ingedaald enz), gaan ze later dan 8 weken leeftijd weg dan zou ik de 9 weken enting en desnoods de 12 weken enting ook geven.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
met 8 weken.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1 nestje per jaar, het is hobbymatig.

Hoe en waar groeien de pups op ?
Ze groeien in huis op, worden gesocialiseerd, gaan vanaf 6 weken, als ze hun eerste enting hebben gehad, mee naar de stad/markt om daar hun indrukken op te doen. Maken een wasbeurt mee, een borstelbeurt mee, leren met de kat kennis maken, leren aan een lijntje lopen. Er word van alles met ze gedaan!

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Flashing Jewel
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Flashing JewelFlashing JewelFlashing JewelFlashing JewelFlashing JewelFlashing JewelFlashing JewelFlashing JewelFlashing JewelFlashing JewelFlashing JewelFlashing JewelFlashing JewelFlashing JewelFlashing JewelFlashing JewelFlashing JewelFlashing JewelFlashing JewelFlashing JewelFlashing JewelFlashing JewelFlashing Jewel

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Flashing Jewel

22-10 Zwitserse Witte Herdershond pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^