Fokker vermelding van farmerhouserufan, ODH Kennel

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: farmerhouserufan, ODH Kennel
Beschrijving: Wij wonen met onze paarden, poezen en oudduitse herders aan de rand van het friese dorpje Kootstertille in een oude boerderij. Als kleinschalige hobbyfokker zullen wij zo af en toe een nestje fokken van weloverwogen combinaties. Wij fokken volgens de normen van de LSOHV. Onze eigen (dek)reu Brando 100% DDR Hd.a ED.vrij, DM normaal en MDR1 vrij, is een geweldige Oudduitse Herder met een goed karakter. Hij is mooi van bouw, rechte rug, breed hoofd, lange kraag en een mooie volle staart. Brando is soepel en lenig in zijn gangen, is gek met zijn bal en dol op zwemmen, speelt en beschermt zijn roedel en is goed waaks. Deze positieve punten zal hij ook zeker doorgeven aan zijn pups. En dan spreken we uit ervaring. Daarnaast hebben we 2 teefjes Lakota en Huritt die ook hd, ed en dm vrij zijn en waar wij zo af en toe een nestje bij zullen hebben. Lakota is op 22 april 2013 inmiddels mama geworden van 7 kerngezonde pups waarvan 6 nog een warm mandje zoeken. Aan de gezondheid en de socialisatie zal veel aandacht geschonken worden, daarom worden de pups in huis geboren en grootgebracht met alle huiselijke geluiden en uitjes buitenshuis, winkelcentra, school enz enz...voor een goede start naar de nieuwe eigenaar. Zodra de pups oud genoeg zijn kunnen ze vanuit hun eigen nieuw aangelegde puppykamer in de tuin komen om te rennen en te graven. De toekomstige nieuwe eigenaar is dan ook altijd van harte welkom om zijn of haar puppy te zien opgroeien. Dit schept gelijk een band met de pup en met ons als eigenaar. Wij vinden het belangrijk te weten bij wie en waar onze pup terecht komt. Onze pups worden namelijk niet zomaar aangeboden en verkocht.

Contact
Website: http://www.farmerhouserufan.nl
Telefoon: 0612447010

Adres
Woonplaats: Kootstertille

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

farmerhouserufan, ODH Kennel is te vinden onder
- Oud Duitse Herdershond fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Brando is geboren op 10-07-2010 Lakota is geboren op 24-05-2011 Huritt is geboren op 19-07-2011

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Ze zijn getest op hd, ed, dm en mdr1 waarvan de uitslag vrij was

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Ze worden getest op huid, oren, ogen, gebit, lymfeknopen, restiratie, hart en vaatstelsel, digestie app en bewegingsapp, geslachtsapp en voedingstoestand. Ze worden ingeent op hondeziekte parvo, kennelhoest. Dit gebeurd 1 keer per jaar Ze worden 4maal ontwormt, geent, gechipt en krijgen een stamboom van de LSOHV mee.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
8 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1 a 2

Hoe en waar groeien de pups op ?
Onder de mensen in huis

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met farmerhouserufan, ODH Kennel
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

farmerhouserufan, ODH Kennelfarmerhouserufan, ODH Kennelfarmerhouserufan, ODH Kennelfarmerhouserufan, ODH Kennelfarmerhouserufan, ODH Kennelfarmerhouserufan, ODH Kennelfarmerhouserufan, ODH Kennelfarmerhouserufan, ODH Kennelfarmerhouserufan, ODH Kennelfarmerhouserufan, ODH Kennelfarmerhouserufan, ODH Kennelfarmerhouserufan, ODH Kennelfarmerhouserufan, ODH Kennelfarmerhouserufan, ODH Kennelfarmerhouserufan, ODH Kennelfarmerhouserufan, ODH Kennelfarmerhouserufan, ODH Kennelfarmerhouserufan, ODH Kennelfarmerhouserufan, ODH Kennel

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van farmerhouserufan, ODH Kennel

23-08 Oud Duitse Herdershond pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^