Fokker vermelding van Marley's

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Marley's is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Helaas kennen we Marley's nog niet goed genoeg om een gouden ster te geven. Zodra Marley's langer actief is op de HondenPage zijn wij dit wel van plan. Dit betekend dat wij vinden dat Marley's een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid. De HondenPage kan het voorzichtig aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Marley's
Beschrijving: Hallo. Wij zijn Sebastian en Stefanie. We hebben samen een American Staffordshire Terrier en een labrador retriever. Ze wonen bij ons in huis als onze huisgenoten. Wij fokken met onze Amstaff. Onze kennel is geregistreerd bij de KMSH en FCI, zodus zijn de ouderdieren ook op alle verplichte testen voorgelegd door de KMSH met positief resultaat getest (dit zijn Hd, dna en het behalen van een foktoelating). Hier bovenop laten we zelf nog een ataxia test doen.

Contact
Website: http://www.facebook.com/sebastian.vanstraelen.980
Telefoon: +32 (0)485/809987

Adres
Woonplaats: Bree (Belgiƫ)

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Marley's is te vinden onder
- American Staffordshire Terrier fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
3 jaar

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Hd,dna,ataxia en behalen van een goedkeuring tot fok. Uitslagen van huidige ouderdieren: - Marley: Hd A en ataxia vrij - Fan: Hd B en ataxia drager Wij fokken alleen met de combinaties: (Hd A met: Hd A, Hd B of Hd C) (Hd B met: Hd A of Hd B) (Hd C alleen met Hd A) (Ataxia vrij met: ataxia vrij of ataxia drager) (Ataxia drager alleen met ataxia vrij) (Nooit met ataxia lijders) Verder hebben beide ouderdieren ook een goedkeuring tot fok behaald op een losh keurdag.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups worden onderzocht, ingeƫnt en gechipt door de dierenarts.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Op 8 weken.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1 per 2 jaar.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien in huis op en worden in een werpkist geboren. Als ze ouder zijn kunnen ze rondlopen en spelen in een afgezet stuk rond de werpkist. Verder maken de pups al zeer snel kennis met andere dieren, honden en mensen. Zo begint de socialisatie al op zeer jonge leeftijd.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Marley's
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Marley'sMarley'sMarley'sMarley'sMarley'sMarley'sMarley'sMarley'sMarley'sMarley'sMarley'sMarley'sMarley'sMarley'sMarley'sMarley's

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Marley's

28-07 American Staffordshire Terrier pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^