Fokker vermelding van del Gossería Guindilla Catala

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: del Gossería Guindilla Catala
Beschrijving: Mijn kennelnaam betekent: een gossenkennel van "spaanse pepers", want een Gos ziet eruit als een lekkere wilde ragebol, maar achter dit guitige smoeltje zit een pittig karaktertje dat vraagt om een liefdevolle consequente opvoeding zonder dwang. Mijn kennel bevindt zich in Bad Bentheim, nèt over de grens van Overijssel met Duitsland, vlakbij de Lutte/Oldenzaal/Enschede. Tussen omgeving met veel bos waar de hond lekker vrij mag lopen.

Contact
Website: http://www.gosseria.de
Telefoon: 00495922777825

Adres
Woonplaats: Bad Bentheim

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Hondenrassen

del Gossería Guindilla Catala is te vinden onder
- Gos d’Atura Català (Catalaanse herder) fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
mijn Gos d'Atura Catala teefje Giny Chica del Somni Catala, roepnaam Chica, is net 4 jaar geworden. Vorige zomer op 15 juni 2012 heeft zij haar eerste nestje gekregen. Zij was verliefd geworden op de Gos d'Atura Catala reu Felipe Pepe del Somni Catala. En ja hoor, van het een kwam het ander: 7 gossenbaby's werden gesignaleerd op de Ultraschale (echografie). Tot onze grote verbazing werden er op 15 juni 2012, 7 puppies geboren die er precies zo uitzagen als hun papa en mama,7 black&tannies, een fenomeen als je bedenkt dat de ouders van mijn teefje beide blond zijn en papa Pepe had een blonde vader. Papa Pepe is Duits Kampioen en heeft nog meer titels op zijn naam, mama Chica gaat graag naar shows en is bijna Duits Kampioene.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
de ouders zijn getest op HD en wezen/gedragstest met goed gevolg. papa HD A1, mama HD B1

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De moederhond en de pups worden regelmatig door de dierenarts onderzocht. De pups worden getest op gezondheid, gebit, ogen, oren en algehele welbevinden. Zij worden ingeënt naar duits voorschrift( zeer streng)en worden tevens gechipt en dit alles wordt genoteerd in het bijbehorend internationaal dierenpaspoort. Zij worden minstens 3 x ontwormd afgeleverd. Verder komt er thuis een "Zuchtwart" van de VDH (duitse RVB) het nest keuren en de leefomstandigheid en gezondheid van moeder en pups controleren. Hij bepaalt of/wanneer de pup naar de nieuwe baas mag.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups zijn dit keer met 9 weken naar de nieuwe baasjes gegaan omdat het zomervakantie werd en de nieuwe baasjes zo genoeg tijd aan hun nieuwe familielid konden besteden en de puppycursus konden volgen. Maar principieel mogen de pups vanaf 10 weken hun mama verlaten.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1 x per 1 1/2 jaar mag Chica gedekt worden als de natuur het toestaat. Dit najaar mag zij weer, samen met mij en de VDH, een leuke vent uitzoeken. Dit keer wordt het waarschijnlijk een Fransoos.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien in huis op tussen de mensen en hebben een grote omheinde tuin ter beschikking met voldoende uitdagingen om zich te ontwikkelen tot 'n evenwichtige jonge hond. De nieuwe baas gaat er natuurlijk voor zorgen dat de pup alle juiste scholing, sport en vooral een liefdevolle consequente opvoeding krijgt.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met del Gossería Guindilla Catala
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Geen foto's gevonden

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van del Gossería Guindilla Catala

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^