Fokker vermelding van Bonnebelle's Sennendoodles

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Bonnebelle's Sennendoodles is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Helaas kennen we Bonnebelle's Sennendoodles nog niet goed genoeg om een gouden ster te geven. Zodra Bonnebelle's Sennendoodles langer actief is op de HondenPage zijn wij dit wel van plan. Dit betekend dat wij vinden dat Bonnebelle's Sennendoodles een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid. De HondenPage kan het voorzichtig aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Bonnebelle's Sennendoodles
Beschrijving: Na velen jaren Grote Zwitserse Sennenhonden te hebben gefokt zijn we gecharmeerd geraakt door de SENNENDOODLE. Het beste uit twee rassen…. Een ideaal dat wij nastreven en bereiken. De Grote Zwitserse Sennenhond is een zachtmoedige hond met een evenwichtig karakter. Ze zijn waakzaam en onbevreesd. Vriendelijk naar vreemden, soms wat terughoudend en gaan voor hun baas door het vuur. Kinderen vinden ze geweldig. De koningspoedel is attent, leergierig, vriendelijk en vrolijk. Daarnaast zeer aanhankelijk aan zijn baas. Van beide ouders heeft de Sennendoodle het beste in zich…. Hij is attent, vrolijk, vriendelijk, verdraagzaam, evenwichtig en slim. Het doel van het kruisen van deze twee rassen is om een gezonde hond te fokken die de goede eigenschappen van elkaar versterken en elkaar aanvullen waar nodig.

Contact
Website: http://www.sennenhonden.nl
Telefoon: 0485 514588

Adres
Woonplaats: Ottersum

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Bonnebelle's Sennendoodles is te vinden onder
- Grote Zwitserse Sennenhond fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De honden waarmee gefokt wordt leven bij ons in huis maar hebben ook een groot buitenleven. Ze voldoen aan de gestelde eisen van de Rasvereniging. Ze leven samen met hun moeder en soortgenootjes. De oudste is nu 10 jaar. Natuurlijk geniet zij al jaren van haar pensioen. Zo hebben we meerdere generaties samen lopen.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
De ouders zijn altijd geröntgend op Heupdysplasie, Elleboogdysplasie en Schouderdysplasie. Ze hebben ook een uitgebreid oogonderzoek ondergaan. En niet onbelangrijk, een gedragstest. Alleen honden die vrij zijn van al deze mogelijke afwijkingen en een goed gedrag hebben mogen nakomelingen krijgen. Daarnaast hanteren we Dogbase om de kans op epilepsie zo klein mogelijk te houden.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Voor dat de pups naar hun baasjes gaan worden ze getest op hun karakter. Zo proberen we een goede match, baasje..hond te krijgen. De pups worden door de dierenarts onderzocht en krijgen de puppyenting ( hondenziekte, parvo en kennelhoest)

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups moeten minimaal 8 weken zijn voordat ze het nest mogen verlaten.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Er worden hier per jaar ong. 3 nestjes geboren.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien op in onze leefkeuken. Bij mooi weer mogen ze ook buiten spelen. We hebben een webcam boven de pups geplaatst zodat de toekomstige baasjes ze dag en nacht kunnen volgen.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Bonnebelle's Sennendoodles
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^