Fokker vermelding van "Jaklho"

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: "Jaklho"
Beschrijving: Leuke, informatieve website over de Japanse Shiba Inu. De website heeft honderden prachtige, leuke, ontroerende foto's van Shiba's. Er is informatie over shows, eventueel te verwachten nestjes en nog veel meer. V.t.t.t. staat ook de webcam aan. Veel plezier op de site van "Jaklho Shiba Inu".

Contact
Website: http://www.shiba-inu.nl
Telefoon: 078-6164779

Adres
Woonplaats: Dordrecht

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

"Jaklho" is te vinden onder
- Shiba Inu fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De honden waarmee gefokt is/wordt zijn allemaal tussen de 2 en 8 jaar oud. Ze voldoen aan het fokbeleid van de Raad van Beheer en de rasvereniging. Momenteel bezit ik 6 Shiba's: 2 importen uit Japan, 2 importen uit Amerika en 2 zelfgefokte Shiba's. Behalve de jongste Shiba (geb 17-09-2010)hebben alle anderen de Nederlandse kampioenschapstitel en nog vele vele andere titels. Mijn eerste Shiba kwam in 1993 bij ons wonen en is 17 jaar oud geworden.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
De ouderdieren zijn getest op erfelijke oogafwijkingen, patella luxatie en heupdysplasie

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups krijgen bij mij de 6-weken enting en daarbij hoort een algemeen klinisch onderzoek met aantekeningen in het entboekje. De nieuwe eigenaren adviseer ik de pups te laten enten met 9 en 12 weken en daarna jaarlijks of anders, maar dan altijd in overleg met de dierenarts.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups gaan meestal naar de nieuwe eigenaren wanneer ze +/- 8 weken oud zijn.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Het aantal nestjes dat ik fok is meestal 1 per jaar.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups worden geboren in de huiskamer en daar verblijven ze ook tot ze naar hun nieuwe baasjes gaan. Wanneer het weer het toelaat gaan ze naar buiten en daarmee begin ik, wanneer ze ongeveer 3 weken oud zijn.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met "Jaklho"
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Geert Jan Wagemans

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van "Jaklho"

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^