Fokker vermelding van Caro Canou's

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Caro Canou's
Beschrijving: De Amerikaanse Haarloze Terriƫr kwam ik voor het eerst tegen op een dierenbeurs in Gent. Ik was meteen verliefd en na vele opzoekingen, fokker bezoeken en enkele schoolprojecten, ben ik nu de trotse eigenaar van enkele van deze honden. Kyra is mijn eerste AHT en is bij ons gekomen in July 2010. Nomy is haar halfzusje en is bij ons komen wonen in Februari 2012. Dio is onze laatste aanwinst en hopelijk in de toekomst onze dekreu. Hij kwam bij ons in September 2012. Eind 2012 hebben wij ons eerst nestje pups mogen verwelkomen, in januari 2014 ons 2e. Onze pups groeien in huis op en krijgen een goede socialisatie. Je mag altijd vrijblijvend op bezoek komen.

Contact
Website: http://www.carocanou.be
Telefoon: 0477762058

Adres
Woonplaats: Wijchmaal

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Caro Canou's is te vinden onder
- Amerikaanse Naakthond fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Kyra was 2,5 jaar oud toen ze haar eerste nestje heeft gekregen. Onze honden worden pas getest op de nodige ziektes als ze een jaar oud zijn, teven zullen ten vroegste een nestje verwachten bij de 3e loopsheid, reuen worden pas ingezet nadat ze getest en goedgekeurd zijn, zeker nadat ze 1 jaar geworden zijn!

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
PLL, PL, Heupen. MydogDNA test De geteste honden zijn volledig in orde.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Ze zullen de nodige vaccinaties en ontwormingen krijgen voor ze het nest verlaten. De pups worden ook gechipt en zullen een stamboom meekrijgen. Ook werken wij met een garantiecontract voor onze pups.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
ten vroegste 8 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
normaal maar 1

Hoe en waar groeien de pups op ?
In huis, net zoals onze eigen honden. Ze worden sociaal gemaakt met andere huisdieren, zullen al in de auto gezeten hebben en gewoon gemaakt zijn aan geluiden. We plannen ook pas een nestje pups als er kandidaten zijn voor deze pups. Moest u dus interesse hebben, laat het ons dan weten.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Caro Canou's
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^