Fokker vermelding van of Shadasa

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van of Shadasa is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Helaas kennen we of Shadasa nog niet goed genoeg om een gouden ster te geven. Zodra of Shadasa langer actief is op de HondenPage zijn wij dit wel van plan. Dit betekend dat wij vinden dat of Shadasa een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid. De HondenPage kan het voorzichtig aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: of Shadasa
Beschrijving: Wij zijn een kleine fokker en hebben als kennelnaam "of Shadasa". Onze honden zijn ons zeer dierbaar, ze leven bij ons in huis en zijn een deel van het gezin. Bij het fokken letten we uiteraard zeer goed op de gezondheid, de bloedlijnen worden uitgeplozen, de bouw en het het type moeten aan onze eisen voldoen en die van de rasvereniging. Echter waar wij vooral enorm veel waarde aan hechten is het karakter, we willen graag dat de pupjes een allround maatje zullen zijn voor zowel families als de sportieve baasjes. Een maatje voor het leven zoals onze honden voor ons zijn! De pups zullen bij ons in huis opgroeien en goed gesocialiseerd worden, zowel met mensen en dieren. Ze gaan mee naar de dierenarts, ons weiland met paarden en schapen, het winkelcentrum, in de buurt wandelen, naar water en bos etc. De pupjes worden verkocht met een FCI-stamboom, paspoort, gezondheidsverklaring van de dierenarts, puppypakket en een koopovereenkomst. Ook zullen we met 7 weken een puppytest laten doen door deskundige testers. Uiteraard worden de pupjes gechipt, inge├źnt en ontwormt.

Contact
Website: http://www.shadasa.com
Telefoon: 0616060022

Adres
Woonplaats: Emmen

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

of Shadasa is te vinden onder
- Zwitserse Witte Herdershond fokkers
- Zwitserse Witte Herdershond fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Januja is geboren op 28-06-2008 en heeft haar eerste nestje gehad op 14-06-2011. Ze verwacht haar 2e nestje rond 8 september 2012. Januja is een lieve gevoelige dame die graag wat voor de baas doet. Ze is dol op schapendrijven en agility.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Januja is getest : ED-vrij, HD-A, MDR+/+ , DM-vrij.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pupjes krijgen een algehele gezondheidscheck bij de dierenkliniek en krijgen daar ook de standaard inentingen behorende bij de leeftijd.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
met 8 weken mogen ze naar hun nieuwe baasjes.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
We hebben 1 teefje waar we mee fokken, dus niet meer als 1 per jaar en dan ook nog afhankelijk van de conditie van de moeder, met een maximum van 3 nestjes.

Hoe en waar groeien de pups op ?
Ze zullen in huis opgroeien, waarbij ze de dagelijkse geluiden kunnen leren kennen, de andere honden en de katten. Vanaf 3 weken kunnen de nieuwe baasjes (gedoseerd) op bezoek komen. Zodra de pupjes oude genoeg zijn kunnen ze naar buiten om te spelen en nieuwe dingen te ontdekken. We zullen ze meenemen naar onze paarden en schapen, winkelcentra, blokjes om in de buurt, water etc.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met of Shadasa
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^