Fokker vermelding van Lovely Zoë

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Lovely Zoë is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Helaas kennen we Lovely Zoë nog niet goed genoeg om een gouden ster te geven. Zodra Lovely Zoë langer actief is op de HondenPage zijn wij dit wel van plan. Dit betekend dat wij vinden dat Lovely Zoë een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid. De HondenPage kan het voorzichtig aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Lovely Zoë
Beschrijving: Halverwege mei 2015 verwacht ik een tweede nestje van mijn border collie teefje Zoë. Zoë is getest op de volgende zaken: HD, ED, SD, OCD, MDR1, CL, TNS, PRA en CEA/CH. Ook heeft ze de Ecvo ogentest gedaan. En ze is helemaal gezond verklaard! Zoë is een kortharig blue merle teefje van feb 2011. Ze heeft een grote will-to-please, is enorm energiek en een allemansvriend. Omdat ze ook als hulphond wordt ingezet kan ze serieus zijn, voor een border rustig en super gefocust. Maar daar buiten natuurlijk gewoon lekker vrolijk en speels. Wil je meer over haar, of mij weten. Neem gerust een kijkje op de website. Bij serieuze interesse in een pup kan ik de testuitslagen en röntgenfoto's laten zien. Zoë gaat gedekt worden door een 3 jarige langharige zwart-witte reu (zie foto). De pups komen wederom op een zorgboerderij ter wereld.

Contact
Website: http://lovely-zoe.webklik.nl
Telefoon:

Adres
Woonplaats: Raalte

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Hondenrassen

Lovely Zoë is te vinden onder
- Border Collie fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Zoë is in februari 4 jaar geworden, ze is een geweldig maatje, uitgegroeid tot rots in de branding voor mij en veel andere mensen. Nieuwsgierig, leergierig en stabiel. En op zijn tijd lekker actief zoals een border behoord. De reu is 3, sociaal, actief maar niet nerveus. Opgegroeid in een woonwijk en prima te handelen in huis.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Zoë is op alles getest (zie mijn uitleg) en helemaal gezond. De vader van de reu heeft een stamboom en was vrij van afwijkingen ed. Moeder had geen stamboom.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups worden regelmatig ontwormt en zullen met zes weken door de dierenarts nagekeken worden en hun entingen krijgen, gechipt worden en een paspoort meekrijgen. Tevens wil ik met zes weken een puppytest laten doen

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
In principe met 8 weken, later is bespreekbaar (ivm vakantieperiode)

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Maximaal 1, waarschijnlijk eens per twee jaar eentje.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien op op de zorgboerderij. Hier zijn allerlei dieren aanwezig, veel mensen. Er wonen gewoon mensen en dagelijks komen er deelnemers met allerlei beperkingen werken, van jong tot oud.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Lovely Zoë
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Lovely ZoëLovely ZoëLovely ZoëLovely Zoë

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Lovely Zoë

17-06 Border Collie pups
26-05 Border Collie pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^