Fokker vermelding van van 't Hogeland

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van van 't Hogeland is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Helaas kennen we van 't Hogeland nog niet goed genoeg om een gouden ster te geven. Zodra van 't Hogeland langer actief is op de HondenPage zijn wij dit wel van plan. Dit betekend dat wij vinden dat van 't Hogeland een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid. De HondenPage kan het voorzichtig aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: van 't Hogeland
Beschrijving: Wij zijn een kleinschalige fokker van de Oudduitse Herder. De pups worden in huis geboren en groeien daar ook 8 weken lang op. Ook doen we zoveel mogelijk aan het socialiseren van de pups. De ODH is voor veel doeleinden geschikt. Bijv. vele sporten maar ook zeker als huishond. Wij zelf fokken de DDR-lijn(werklijn) omdat deze mij qua bouw, kleur en karakter erg aanspreken. Chico heeft net haar laatste nestje gehad en nu mag ik met Aicira gaan fokken. Mijn honden zijn HD en ED-vrij en Aicira haar rug is ook gerontgend en vrij van bemerkingen.

Contact
Website: http://www.vanthogeland.nl
Telefoon: 0595-497045

Adres
Woonplaats: Eenrum

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

van 't Hogeland is te vinden onder
- Oud Duitse Herdershond fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Chico is een zwart-bruine teef van 6 jaar. Zij heeft net (30 mei) haar laatste nestje gekregen. Aicira is ook een zwart-bruin teefje van nu 2 jaar. Met haar train in IPO. Ik hoop met haar dit najaar haar eerste nestje te krijgen.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Allemaal zijn ze getest op HD en ED en allebei vrij daarvan. Aicira haar rug is ook getest en vrij van bemerkingen.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Als de pups 6 weken jong zijn worden ze grondig onderzocht door de dierenarts en krijgen dan de regulaire enting en de chip

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
7.5-9 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1 รก 2 per jaar

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien hier in huis op met alle dagelijkse dingen. Ook doe ik veel met ze buitenshuis als ze geent zijn.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met van 't Hogeland
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

van 't Hogeland

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van van 't Hogeland

09-03 pups momenteel 1 puppy's


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^