Fokker vermelding van Kennel Obsession In Blue

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Kennel Obsession In Blue
Beschrijving: We hebben een kleine kennel met 4 Engelse Springers Wij houden ons vooral bezig met informatie over ons mooie ras. Daar wij 5 nestjes gefokt hebben en ik al 22 jaar shows loop en fok kan ik mensen goede hulp geven bij het zoeken naar een Springer puppy. Zelf ben ik in het bezit van 4 kampioenen. Ook voor het trimmen van uw springer kan ik u goed voorzien van advies. Onze honden en puppen leven in huis het zijn onze beste maatjes. En ook hier blijven de honden hun hele leven hier met lekker veel wandelen en zwemmen. Ook vind u bij ons eerlijke informatie over de oogziekte Glaucoom dat nog steeds bij Engelse Springer fokkers wordt gezien als het is niet erg en wij hebben het niet. Maar je hond verliest hier wel door zijn ogen !! Dus vraag om deze test en laat u niet ompraten een goede fokker laat op Glaucoom testen ter verbetering van ons mooie ras !!!

Contact
Website: http://www.obsessioninblue.eu
Telefoon: 0499-574661

Adres
Woonplaats: Oirschot

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Kennel Obsession In Blue is te vinden onder
- Engelse Springer Spaniel fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Mijn Springers zijn 11 en 3 jaar oud. In 14 jaar hebben wij maar 5 nestjes gefokt omdat we zuinig zijn op ons mooie ras. We zijn voor de dekkingen ook steeds naar het buitenland geweest te weten Engeland Scotland en Zweden. Waar we ook gebruik hebben gemaakt van geteste honden.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Ze zijn getest op heupen,ogen,PRA DNA en Fucosidose en op Glaucoom

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups worden 4 maal ontwormd en krijgen de puppy enting. Ze worden goed gesocialiseerd ze gaan mee naar het verzorgingshuis om te knuffelen. Ook worden ze getest op erfelijke oogzieken door een geregistreerde oog specialist tussen de 6 en 8 weken en alle keuringen van vader,moeder en puppen gaan in een mooie map mee naar de nieuwe eigenaren.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
met 8 weken mogen ze naar hun nieuwe baasjes toe

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1 in de paar jaar. We zijn zeer kleinschalig. We zijn zuinig op ons mooie ras.

Hoe en waar groeien de pups op ?
Binnen in de huiskamer staat de puppy kennel waar ze ook 8 weken verblijven en met 4 weken gaan ze lekker mee naar buiten om lekker te ravotten

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Kennel Obsession In Blue
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Obsession In BlueObsession In BlueObsession In BlueObsession In BlueObsession In BlueObsession In BlueObsession In BlueObsession In BlueObsession In BlueObsession In BlueObsession In BlueObsession In BlueObsession In BlueObsession In BlueObsession In BlueObsession In BlueObsession In BlueObsession In BlueObsession In BlueObsession In Blue

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Kennel Obsession In Blue

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^