Fokker vermelding van Manisa Boerboels

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Manisa Boerboels
Beschrijving: Wij zijn een boerboelkennel met af en toe een nestje. En met trots kunnen wij u melden dat eind mei 2012 wij pups verwachten van een supercombinatie: ToAn Binti Ziva David x Piet Zyn Drift Boris Beide boerboelen zijn HD/ED vrij en hebben een Ebbasa stamboom. Uiteraard worden alle pups inge├źnt, ontwormt, gechipt en krijgen een stamboom. Onze honden wonen gewoon in huis, zo worden de pups in de huiselijke sfeer opgevoed en raken ze gewend aan alle veel voorkomende geluiden. Omdat wij in een woonwijk wonen vinden we het ook heel belangrijk om de pups al heel vroeg kennis te laten maken aan alle daglijkse dingen die je in een woonwijk tegen kan komen namelijk: Kinderen, auto's, fietsen en heel belangrijk vuilniswagens want die kunnen eng zijn. Wij vinden socialisatie in de eerste weken heel belangrijk en daarom besteden we hier heel veel tijd en zorg aan zodat wij de eerste steentje kunnen bijdragen aan de opvoeding van uw boerboel. Heeft u interesse aarzel dan niet en neem contact met ons voor een ori├źnterende gesprek, zodat wij elkaar eerst leren kennen. Want dit vinden wij heel erg belangrijk voor u een pup bij ons reserveert. De koffie of thee staat altijd voor u klaar.

Contact
Website: http://manisa.mijnboerboel.nl
Telefoon: 0644439710

Adres
Woonplaats: Vlaardingen

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Manisa Boerboels is te vinden onder
- Boerboel fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Wij hebben een boerboelteefje van 2,5 jaar. Ze is voor het eerst gedekt en is eind mei uitgerekend. Ze is gedekt door een boerboelreu van 3 jaar.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
De ouders zijn getest op HD/ED Beide honden zijn HD/ED vrij. Ziva heeft een score A/B en elebogen 0 Boris heeft een score A/A en elebogen0 Ook zijn beide honden vrij van entropion, extropion en prolaps

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups worden na de geboorte direct door de dierenarts onderzocht en krijgen na twee weken hun eerste wormenkuur daarna bij 4 weken en zes weken, bij 6 weken krijgen ze hun inentingen en worden gechipt.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Bij acht a negen weken omdat wij de visie hebben dat de pups tot negen weken nog heel veel van de moeder nodig hebben qua opvoeding.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1 x in de twee jaar

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien in huis op en wij wonen in een woonwijk met alle geluiden, mensen en vooral honden,katten, vogels en andere veel voorkomende indrukken van een woonwijk.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Manisa Boerboels
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

honden page profiel helderweirdthelderweirdt schreef op 23 november om 04:16:
Hallo, Wij zouden graag een boerboel met een dogo argentino mixen. Maar vooraleeer wedit doen willen we meer info over wat dit gaat geven! We willen geen moordmachine maken. Hebben jullie ooit zoiets al eens tegengekomen of weten jullie iemand die ons daarbij kan helpen? Verder wilde ik nog weten hoeveel het kost voor een puppy boerboel mannetje(liefst lichtkleurig) om bij jullie te kopen? groetjes samantha en roel

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Manisa BoerboelsManisa BoerboelsManisa BoerboelsManisa BoerboelsManisa Boerboels

Puppy advertenties van Manisa Boerboels

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^