Fokker vermelding van Of Roban's home

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Of Roban's home is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Helaas kennen we Of Roban's home nog niet goed genoeg om een gouden ster te geven. Zodra Of Roban's home langer actief is op de HondenPage zijn wij dit wel van plan. Dit betekend dat wij vinden dat Of Roban's home een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid. De HondenPage kan het voorzichtig aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Of Roban's home
Beschrijving: Ik ben Gerda Leentvaar en heb sinds 2001 wheatens. Op dit moment heb ik een teefje Dana en een reu Buddy. Buddy is een importreu uit Amerika. Met Dana hoop ik 1-2 nestjes te kunnen fokken. Hopelijk kan ik mensen blij maken met dit, voor mij speciaal, ras.Mijn honden hebben beiden een oogtest (goed) ondergaan en Buddy heeft HD-A, Ik ga fokken volgens de regels van onze rasvereniging waar ik ook lid van ben.

Contact
Website: http://ofrobanshome.nl
Telefoon:

Adres
Woonplaats: brunssum

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Of Roban's home is te vinden onder
- Irish Softcoated Wheaten Terriƫr fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Dana is een teef van 2.5. Buddy is 19 maanden.Beiden hebben een superkarakter.Op de eerste plaats zijn het mijn huishonden en met Dana doe ik met veel plezier behendigheid.Met Buddy bezoek ik hondenshows.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
PRA oogtest en de reu op HD ( hij heeft HD-A)

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups zullen door een dierenarts gevolgd en onderzocht worden en ingeent volgens zijn schema.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
8 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1

Hoe en waar groeien de pups op ?
In onze woonkamer. Ze zullen opgroeien met kinderen van alle leeftijden.Ze zullen goed gesocialiseerd worden door ze in allerlei situaties te laten wennen. Dit gebeurt buiten, binnen , in de auto etc.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Of Roban's home
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Geen foto's gevonden

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Of Roban's home

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^