Fokker vermelding van Border Motion

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Border Motion is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Helaas kennen we Border Motion nog niet goed genoeg om een gouden ster te geven. Zodra Border Motion langer actief is op de HondenPage zijn wij dit wel van plan. Dit betekend dat wij vinden dat Border Motion een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid. De HondenPage kan het voorzichtig aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Border Motion
Beschrijving: Wij wonen in Roosendaal, Brabant aan de Belgische grens. Daarom ook de woordspeling in onze naam "Border Motion". We zijn actief met onze honden in diverse takken van sport waarbij het plezier en het heerlijk buiten zijn voorop staat. Onze honden zijn getest op HD, CEA/CL/TNS/MDR1, oogspiegeling.

Contact
Website: http://www.bordermotion.nl
Telefoon: 06-13743667

Adres
Woonplaats: Roosendaal

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Border Motion is te vinden onder
- Border Collie fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De leeftijd van moeder Ayla is 4,5 jaar, vader Cooper is 2,5 jaar. Verder wordt met Ayla behendigheid gelopen (Cynophilia) en recreatief schapen. Ayla is Nederlands Show Kampioen. Ayla heeft 2 maal deelgenomen aan het FHN Nederlands kampioenschap Dogdance (3e plaats in 2010). Beide honden hebben GG opleiding.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
HD, CEA/CL/TNS/MDR1 normaal, oogspiegeling. Volledige entingen/kennelhoest/Rabies

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups zullen door DNA vererving vrij zijn van CEA/CL/TNS/MDR1 Pups krijgen enting met 6 weken, 4 ontwormingen, Europees paspoort en chip

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
8 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Een dit nest doen we omdat we zelf pup gaan houden

Hoe en waar groeien de pups op ?
In huis, met 4 weken in de tuin spelen, na 6 weken winkelcentrum, school

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Border Motion
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Border Motion

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Border Motion

05-05 Border Collie pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^