Fokker vermelding van nog in behandeling

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van nog in behandeling is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Dit betekend dat wij vinden dat nog in behandeling een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid.
De HondenPage kan het aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: nog in behandeling
Beschrijving: Hallo Wij zijn Jimmy en Nathalie die samen 4 American Staffordshire Terriers en 1 kleine teckel bezitten.Wij wonen in België (Achel). Onze honden zijn onze huisgenoten,onze vrienden.Ze leven met en bij ons in huis Onze doelstelling is dat onze honden en hun nakommelingen een goed en vrij karakter hebben,een goede gezond-heid en in zake schoonheid voldoen aan de rasstandaard. Onze kennelnaam is aangevraagd bij het het FCI,en zal binnen dit en 3 maand er zijn. Onze pupjes krijgen allemaal een stamboom van de Koninklijke Maatschappij St-Hubertus,Ook zal elke pup een DNA test krijgen waarvan de uitslag mee op de Stamboom zal vermeld worden De pupjes worden gechipt.Ze krijgen de nodige entingen , worden diverse malen ontwormd . Een goede socialisatie en heel veel liefde zijn 2 factoren die ook aanwezig zijn in hun opvoeding. Ook zullen de pups vanaf 4 weken afgespeend worden op kvv van all animal en haaks barf later krijgen ze gewoon een zelf samen gesteld barfmenu zoals de volwassen honden hier dagelijks krijgen. Iedereen is steeds dagelijks welkom om een bezoek te brengen aan onze honden, Onze vereisten. Voor onze pups willen wij liefdevolle gezinnen die hun pupje en latere volwassen hond de nodige aandacht en liefde zullen schenken .Hen zullen behandelen als een volwaardig lid van hun gezin. Hun hele leven lang. Als u ,voor welke reden ook, niet meer voor uw hond kan zorgen dan zullen wij , als fokker van uw hond , samen met u zoeken naar een geschikte oplossing. Dit alles zonder te oordelen of te veroordelen.

Contact
Website: http://
Telefoon:

Adres
Woonplaats: Achel

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

nog in behandeling is te vinden onder
- American Staffordshire Terrier fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Hulia is 4 jaar en een echte moeder die waakt over de rest in huis, het is een hond die elk conflict uit de weg zal gaan.dagelijks maakt ze met het baasje een tocht van 20 km aan de fiets. Tyra 3 jaar is een echte luie zetelhanger die je soms eruit moet sleuren om een plasje te gaan doen, eens buiten leeft ze zich enorm uit en is er van een luie dame geen sprake meer,maar ze is steeds blij als de deur naar binnen weer open gaat. Jalisa is de deugeniet van de hoop 2 jaar en een echte rakker die haar neus graag in de grond steekt putten graven kan ze als de beste... Zinno is nogal één sluggel een reu die het leven echt door een roze bril ziet, alle dames thuis hebben een boontje voor hem dus aandacht komt hij zeker niet tekort, enorm lief echt een schat die meermaals per dag zijn hoofd aangenaam op je schoot legt. Luca de kleinste van de hoop,maar daarom niet minder luid ook al is ze kleiner dan het hoofd van de rest ernaast kijken zal je niet.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
HD-ED-Ataxia-hart

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Al onze pups zullen een DNA test krijgen,ook zal een bevriende gedragstherapeut elke pup afzonderlijk testen aan de hand van een puppietest op week 7 dit om zoveel mogelijk tips mee te kunnen geven aan pup kopers,Een puppie test is een indicatie en verder geen garantie voor het uiteindelijke karakter van de pup.Verder zullen de pups alle nodige inentingen krijgen,tevens zullen ze ontwormd en regelmatig nageken worden door een DA

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
8 weken.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
2 hoogst uitzonderlijk en zeker niet jaarlijks evt 3.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien in huiselijke kring op.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met nog in behandeling
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

honden page profiel rachelrachel schreef op 28 september om 12:22:
Hallo! Mijn naam is Rachel epstein. Ik ben 22 jaar en samen met mijn vriend hebben wij een amstaff van 10 jaar oud! Nou willen wij heel graag nog een pup erbij en zo kwam ik bij jullie terrecht. Ik zou graag willen weten voor hoeveel jullie ze verkopen en hoeveel weken oud ze zijn! Mvg, Rachel epstein

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

nog in behandeling nog in behandeling nog in behandeling nog in behandeling nog in behandeling

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van nog in behandeling

31-07 American Staffordshire Terrier pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^