Fokker vermelding van Geocze von Szendroi

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Geocze von Szendroi
Beschrijving: Hallo , wij zijn een gezin met 2 kids . We hebben we 2 fantastische bordeaux dogs een reu Harry Hoeve v. t' Langeveld(roepnaam Benito,4jaar) en Azizi(roepnaam Laïka 1,5jaar) We zijn enorm trots op onze dieren en hebben daarom beslist dat de natuur om de 2à3 jaar zijn werk mag doen . Onze dieren zijn kerngezond en zijn enorm aanhankelijk aan ons gezin . Verder beschikken ze beiden over een FCI stamboom; -Harry(Benito):L.O.S.H Sint Hubertus Zeer goede bloedlijn, zijn grootvader is o.a. internationaal kampioen schoonheid -Azizi(laika): N.H.S.B Nederlands hondenstamboek Ook hier mooie bloedlijn met verschillende kampioenen Wij zoeken voor onze toekomstige pups een warm gezin en vinden het zeer belangrijk dat we een beetje zicht hebben op de nieuwe baasjes, we vertellen met veel plezier over onze honden en hebben graag dat nieuwe baasjes eerst een keertje komen kijken. Het is belangrijk voor ons dat pups van onze honden goed terechtkomen .

Contact
Website: http://
Telefoon: 0032476/738152

Adres
Woonplaats: MECHELEN

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Geocze von Szendroi is te vinden onder
- Bordeauxdog fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
R : 4jaar T: 1.5 jaar Honden zitten altijd samen, natuur heeft zijn werk gedaan.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Ouders van onze honden getest op HD en ED, met onze honden gaan we regelmatig op controle bij de dierenarts en zijn geen problemen vastgesteldt

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Pups worden ontwormt, gevaccineerd en gechipt bij verlaten van het nestje, uiteraard krijgen ze eerste stapjes in zindelijkheid en socialisatie. Ook krijgen ze attest van onze dierenarts en europees paspoort.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
8-10 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Dit is de allereerste nest, waarschijnlijk binnen 2à3 jaar nog een keertje,

Hoe en waar groeien de pups op ?
in een warm gezin met 2 kids . In een buurt met andere dieren en de goede zorgen van hun mama en papa.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Geocze von Szendroi
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

honden page profiel TOMTOM schreef op 30 mei om 21:19:
Nog 2teefjes beschikbaar, pups mogen 01/06 nestje verlaten

honden page profiel TOMTOM schreef op 07 april om 21:59:
Ons Laika is bevallen!!! 3reu'tjes en 2teefjes, zoooo mooi, Laika doet het super goed! Dierenarts al langs geweest en iedereen stelt het uitstekend! Dit vergeten we nooit meer, zo mooi!

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Geocze von SzendoiGeocze von SzendoiGeocze von SzendroiGeocze von SzendroiGeocze von SzendoiGeocze von SzendroiGeocze von SzendroiGeocze von SzendroiGeocze von SzendroiGeocze von SzendroiGeocze von Szendroi

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Geocze von Szendroi

12-07 Bordeauxdog pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^