Fokker vermelding van Of Incka's Hills

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Of Incka's Hills
Beschrijving: We zijn een kleinschallig beginnende fokkerij. Ons eerste nestje is geboren op 10/11/2011. Daarvan hebben we 1 teefje gehouden. Daarmee is ons aantal Border Colie's nu op 4 stuks. Voor meer info bezoek gerust onze site.

Contact
Website: http://www.ofinckashills.be
Telefoon: 057363213

Adres
Woonplaats: Wijtschate

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Of Incka's Hills is te vinden onder
- Border Collie fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Incka is onze teefje en is geboren op 16/09/2009. Kodjak 'of Maranns home' is ons reutje en is geboren op 15/03/2011. Kimy 'of Incka's Hills' is ons laatste pupje een teefje geboren op 10/11/2011. Eentje uit ons eerste nestje.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Incka heeft B1 heupen,ogen is ze getest en is ze vrij bevonden. Kodjak is nog te jong maar aan de leeftijd dat het mag zal hij zijn testen ook ondergaan. Kimy is ook nog te jong en zal ook tijdig alle testen ondergaan.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups krijgen hun basis inentingen en aan 6 weken en worden dan door onze dierenarts onderzocht. Ze worden 4 maal ontwormd.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups verlaten het nest aan 8 weken. Zowiezo moet eerst de aangestelde dierenarts van Sint Hubertus komen om het nestje te controleren.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1 tje.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien hier bij ons op samen met mijn kinderen en andere dieren. Ze worden zowiezo gesocialiseerd met andere elementen zoals de auto,kinderen,dieren,geluiden zoals onweer,muziek,stofzuiger....Er worden uitstapjes gedaan naar een paar plaatsen zoals de zee,kinderboerderij,....

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Of Incka's Hills
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Of Incka's HillsOf Incka's HillsOf Incka's Hills

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Of Incka's Hills

19-04 Border Collie pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^