Fokker vermelding van FANCHON FCI reg.nr: 27012

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: FANCHON FCI reg.nr: 27012
Beschrijving: Waar na 25 jaar….. Gezondheid, Schoonheid en Jachteigenschappen nog steeds samengaan. Al onze honden verblijven in huiselijke kring en worden volledig gesocialiseerd. Geen Kennelsituatie. NOOIT..een dekking zonder aanwezigheid van tweezijdig gehoor bij beide ouderdieren. Inmiddels zijn er in de loop van de jaren (sinds 1990 meer dan 250 honden - inmiddels tot de zevende generatie - op doofheid getest en zijn de officieel resultaten opgenomen in het Gezondheid, Gedrag en Welzijn (GGW)- bestand van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland. Pups worden na de leeftijd van 6 weken op doofheid getest. De officiële uitslag wordt aan koper overhandigd. Pups worden tweemaal geënt op de leeftijd van 6 en 9 weken met een volledige puppy booster (vaccinatie) en zijn vanaf de leeftijd van drie weken om de twee weken ontwormd. De pups zijn op een leeftijd vanaf 9 weken plaatsbaar - voorafgaande vind algemeen gezondheidsonderzoek van dierenarts plaats - en zijn dan inclusief een schriftelijke garantie en een Nederlands Europees Dierenpaspoort beschikbaar. Alle dekkingen conform de eisen van rasvereniging V.E.S- fokreglement. Officiële testresultaten Heupdysplasie & BAER (doofheidtest) zijn in het bezit van de V.E.S. Honden met een HD FCI-norm C (lichte heupdysplasie) en met een incompleet (premolaren/molaren)niet scharend gebit zijn uitgesloten van dekkingen. Lid: V.E.S, Pointer und Setter en ESAA.

Contact
Website: http://www.engelsesetter.com
Telefoon: 0561-452464

Adres
Woonplaats: Blesdijke

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

FANCHON FCI reg.nr: 27012 is te vinden onder
- Engelse Setter fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Wij hanteren een strikt fokbeleid dat op meerdere punten de minimale gestelde eisen van het fokreglement van de ras vereniging VES overtreffen. Zo fokken wij niet met honden die niet over een Heupdysplasie FCI-norm A of B kunnen beschikken. Hoewel geen verplicht onderdeel van het fokreglement worden alle pups getest op doofheid en alle uitslagen bekend gemaakt en dus ook de uitslagen van dubbelzijdig of eenzijdige doven.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Heupdysplasie, Doofheid. Honden met gedragsproblemen en of andere gezondheidsproblemen zijn uitgesloten.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Pups worden na de leeftijd van 6 weken op doofheid getest. Alle pups worden minstens 2 maal gevaccineerd en 3 maal ontwormt.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Vanaf de leeftijd 9 weken en pas nadat zij hun tweede vaccinatie hebben verkregen en door de dierenarts zijn onderzocht op verborgen gebreken. Pups gaan naar nieuwe eigenaren met een NEDERLANDS dierenpaspoort.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Wij fokken hoogstens 1 of 2 nesten per jaar en in sommige jaren geen enkel nest. De teef moet bij ons minstens 30 maanden oud zijn en dekkingen van loopsheid naar loopsheid zijn hoewel - met regelgeving toegestaan door de Raad van Beheer - bij ons uitgesloten!

Hoe en waar groeien de pups op ?
Alle onze pups groeien op in huis. Socialiseren is een must!

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met FANCHON FCI reg.nr: 27012
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

FANCHON FCI reg.nr: 27012FANCHON FCI reg.nr: 27012FANCHON FCI reg.nr: 27012FANCHON FCI reg.nr: 27012FANCHON FCI reg.nr: 27012FANCHON FCI reg.nr: 27012FANCHON FCI reg.nr: 27012FANCHON FCI reg.nr: 27012FANCHON FCI reg.nr: 27012FANCHON FCI reg.nr: 27012FANCHON FCI reg.nr: 27012FANCHON FCI reg.nr: 27012

Fokker Uitslagen

fokker Geen naam (jpg)

Puppy advertenties van FANCHON FCI reg.nr: 27012

18-03 Engelse Setter pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^