Fokker vermelding van van Vlerckensteyn

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van van Vlerckensteyn is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Dit betekend dat wij vinden dat van Vlerckensteyn een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid.
De HondenPage kan het aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: van Vlerckensteyn
Beschrijving: Wij hebben en fokken dit prachtige ras sinds 1992 en hebben af en toe een nestje. De pups groeien op in huis tussen de kinderen de andere honden -groot en klein- onze katten, en ze zijn gewend aan paarden. Onze kennel is officieel erkend en onze pups krijgen uiteraard een stamboom. De pupjes komen uitsluitend uit volledig geteste ouders welke zijn geselecteerd om hun bloedlijnen, gezondheid, karakter en uiterlijk. Wij fokken op geheel eigenzinnige wijze wat maakt dat wij al jaren kunnen zeggen dat we goede honden fokken. Inmiddels hebben wij regelmatig pup-kopers terug gehad voor een 2e, 3e en zelfs al een 4e hondje. Kom eens op de website kijken en als u vragen heeft stel ze dan gerust.

Contact
Website: www.dreamworkswss.com
Telefoon:

Adres
Woonplaats: Tienen

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

van Vlerckensteyn is te vinden onder
- Zwitserse Witte Herdershond fokkers
- Oud Duitse Herdershond fokkers
- Duitse Herdershond Langstokhaar fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Onze honden leven in huis en zijn vooral onze huisdieren. De teefjes moeten minimaal 2,5 jaar oud zijn voor we een nestje met ze fokken. Vaak zijn ze ouder.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
De ouders worden op getest op: HD: heup dysplasie ED: elleboog dysplasie CE: cauda equina, een pijnlijke rug afwijking CERF: Ogen, alle testen BAER: oren, ze worden op doofheid getest Hart: er wordt gekeken of het hart normaal is MDR1 gen defect, een soort allergie voor medicijnen DM: degeneratieve myelopathie, een fatale progressieve neurologische aandoening van het ruggenmerg MH: Een afwijking waardoor de hond zijn warmte niet los kan laten MPS: Mucopolysaccharidose Hemofilie: een erfelijke stoornis in de bloedstolling Of de hond MERLE draagt of genetisch zelf is. In verband met de doofheid in het ras. Of de hond VERDUNNING (zoals blauw, chocolat of isabel) draagt of genetisch zelf is. In verband met de doofheid in het ras. Wij hechten HEEL ERG VEEL waarde aan testen, en nog meer aan de uitslagen. Wij gaan hier dus verantwoord een HEEL serieus mee om. De test uitslagen mogen bij ons altijd worden in gekeken.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pupjes krijgen de APK (algemene puppy keuring) als ze 8 weken oud zijn :-) Ze gaan mee naar de dierenarts, krijgen daar meteen de eerste entingen, hun chip en hun paspoort.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pupjes mogen vanaf 9 weken verhuizen.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
gem. 2 nestjes per jaar

Hoe en waar groeien de pups op ?
Onze puppies groeien in huis op. Ze leven in een schone, rookvrije omgeving en komen met VEEEEEEL mensen en andere dieren (bv katten en kleine hondjes) in contact. Onze pupjes krijgen een zeer goede basis mee, en we horen altijd dat de pupjes zooooo sociaal zijn!

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met van Vlerckensteyn
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Geen foto's gevonden

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^