Fokker vermelding van José

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: José
Beschrijving: Sinds 4 jaar fok ik op heel kleine schaal de Praszky Krysavik.... Na 2x een teleurstellende koop gedaan te hebben , besloot ik om zelf op heel kleine schaal dit mooie ras te gaan fokken zodat de mensen die een hondje bij mij kopen verzekerd zijn van een mooi zuiver en gezond rashondje. Inmiddels ken ik veel mensen die zo'n Praszky hebben en ken ik ook verschillende fokkers allemaal met hetzelfde gevoel, we proberen om een mooi en gezond hondje te fokken.Mijn volgende nestje wordt pas verwacht April/mei 2012.daarvoor zoek ik nog een echt mooie dekreu. Wie kan mij helpen.

Contact
Website: http://
Telefoon: 0521 387933

Adres
Woonplaats: Doldersum

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

José is te vinden onder
- Prazsky Krysavik fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Mijn teefje Lotte is 4jaar oud. Ze heeft nu 3x een nestje met jongen gehad Ze mag nog 1x een nestje en daarna wil ik verder fokken met een nieuw jong teefje. Lotte mag dan verder gaan genieten van haar leven. Ik wil mijn hondjes niet gebruiken als fokmachine.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Ouders van mijn hondjes worden 1x per jaar door de dierenarts onderzocht ,ze krijgen dan alle nodige injecties. en krijgen een algemeen gezondheids onderzoek, verder worden ze elke 3 maanden ontwormt en behandeld tegen vlooien en teken,1x per week gaan ze in bad en worden hun tandjes gepoetst.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De dierenarts komt na 2 weken even kijken ,onderzoekt de puppy's op afwijkingen , hart longen en gewrichten worden goed onderzocht. Ze krijgen een wormkuurdje en na 6 weken krijgen ze de puppy cocktail prik en worden nog eens grondig bekeken. krijgen dan ook hun paspoortje met daarin alle gegevens.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Mijn Puppy's gaan na 8 weken naar hun eigen baasje, dan heeft de moeder hond ook weer rust.De puppy's zijn dan 3x ontwormt, hebben hun prikjes gehad en zijn indien gewenst gechipt.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Ik zei al mijn hondje is geen fokmachine.Ze mag één nestje per jaar grootbrengen en dat is genoeg.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De Pups worden in de huiskamer geboren en groeien daar ook op, samen met de andere 2 ratlerekjes waar niet mee gefokt wordt omdat ze niet aan de eisen voldoen. Maar ze zijn ons daarom niet minder lief.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met José
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

JoséJoséJoséJosé

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van José

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^