Fokker vermelding van van het Bearehöfke

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van van het Bearehöfke is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Helaas kennen we van het Bearehöfke nog niet goed genoeg om een gouden ster te geven. Zodra van het Bearehöfke langer actief is op de HondenPage zijn wij dit wel van plan. Dit betekend dat wij vinden dat van het Bearehöfke een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid. De HondenPage kan het voorzichtig aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: van het Bearehöfke
Beschrijving: Wij wonen in het zuiden van Limburg en fokken af en toe een nestje pups. We zoeken een gepaste dekreu met een stamboom die verschillend is aan die van onze teef. We willen zoveel mogelijk nieuwe bloedlijnen uitzetten en zullen niet 2x dezelfde reu gebruiken. Om de Witte Middenslag Keeshond te promoten, onder de aandacht te brengen en als hobby ziet u ons regelmatig op hondententoonstellingen.

Contact
Website: http://www.vanhetbearehofke.nl/
Telefoon: 045-4053258

Adres
Woonplaats: Hulsberg

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

van het Bearehöfke is te vinden onder
- Middenslag Keeshond, wit fokkers
- Keeshond, Middenslag fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Op dit moment hebben we 2 teefjes waar we mee willen fokken. Hiskebearke van het Sneeuwvlokje Geb.datum: 26-03-2008 Bearke is aanhankelijk en kan bij je komen liggen om lekker lang te knuffelen. Ze is slim en kan ook een aantal trucjes zoals op haar achterpoten zitten met de voorpootjes de lucht in. Didi van het Bearehöfke Geb.datum: 15-08-2010 Didi is een dochter van Bearke en is een echte acrobaat ze springt overal overheen en haar favoriete slaapplek is bovenop de rugleuning van de bank.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Hiskebearke van het Sneeuwvlokje Patella luxatie 0/0 ECVO ogentest VRIJ DNA geregistreerd Didi van het Bearehöfke Patella luxatie 0/0 ECVO ogentest VRIJ DNA geregistreerd

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups worden iedere 2 weken met een afwisselend ontwormmiddel ontwormd, met 6 weken krijgen ze de puppyvaccinatie en worden ze helemaal nagekeken door de Dierenarts. Als de pups langer bij ons blijven vanwege vakantie worden ze volledig ingeent dus met 9 weken krijgen ze de enting en ook de kennelhoest en met 12 weken krijgen ze de enting plus Rabiës. We doen geen half werk dit is het beste voor de pup. Verder worden ze nog vanaf 3 weken ontvlooid met Frontline Spray.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Vanaf 8 weken mogen de pups naar hun nieuwe thuis.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Dit kan verschillen van 0-2 per jaar. We geven een teefje na haar nest minimaal 1 jaar rust. Dit jaar hebben we met 2 teven een nestje gepland dus hebben we het jaar erna geen enkel nestje.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De puppies groeien in een werpkist met de andere honden in de huiskamer op. Ze worden zowel binnenshuis als buitenshuis gesocialiseerd aan alledaagse dingen. Vanaf 4 weken mogen ze als het goed weer is onze achtertuin verkennen. Ze leren mee te gaan in de auto en als ze de puppyvaccinatie hebben gehad bezoeken we ook drukkere plekken zoals een ijssalon, markt of evenement. Ze leren aan een riempje lopen en omgaan met andere honden

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met van het Bearehöfke
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^