Fokker vermelding van Hillbilly Heights

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Hillbilly Heights
Beschrijving: Wij, mijn man en ik, hebben drie honden. Een gecastreerde reu, geboren 2004, een teef, geboren 2007, co-owner fokker BRWYN's in Nederland, en een teefje geboren 2011. Ons doel is om op een zeer kleine schaal een paar keer en nest te hebben. Het eerste nest is al geboren (29/6 2011) 7 prachtige pup's vanwaar wij een teefje hebben gehouden. Het fokken is eerst op gezondheid en een goede karakter gebaseerd.

Contact
Website: http://www.hillbillyheights.eu
Telefoon: 0032.54331982

Adres
Woonplaats: Tollembeek

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Hillbilly Heights is te vinden onder
- Old English Sheepdog fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De teef moet gezond en in goede conditie zijn en haar leeftijd moet over drie jaar zijn.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Vader en moeder op PCD getest en gezond. OOk ogen, oren, heupen en ellebogen getest en goed. Ouderdieren hebben ook een DNA profiel geregistreerd.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pup's zijn 3 keer ontwormt, gechipt en hebben de eerst vaccinatie gekregen op 6 weken leeftijd. Ze hebben een volledig onderzoek bij dierenarts voor dat de mogen vertrekken waar alles goed gecontroleerd wordt. 2-e vaccinatie wordt gedaan als ze 12 weken zijn, dwz als ze het nest al verlaten hebben.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Ze moeten 8 weken zijn.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Eén nest ongeveer elke 2 - 3 jaar.

Hoe en waar groeien de pups op ?
Ze zijn op ons veranda geboren, die in aansluiting met ons living is maar ook met terras en tuin wat zeer handig is in verband met zindelijk-training. Ze beginnen in een kleine, aangepaste ruimte en krijgen na c:a 14 dagen een grotere ren. Op hun 3-e week mogen ze buiten op terras en in de tuin. Ze krijgen dagelijks gewoon verzorging en een keer per week worden ze geborsteld (als nodig een bad) en maken dan kennis met de trim-kamer.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Hillbilly Heights
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Hillbilly Heights

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Hillbilly Heights

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^