Fokker vermelding van Roco's Amstaff

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Roco's Amstaff is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Dit betekend dat wij vinden dat Roco's Amstaff een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid.
De HondenPage kan het aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Roco's Amstaff
Beschrijving: Wij zijn Robin en Corina en wonen in Heteren. We hebben 2 kinderen, Damian van 8 jaar en Dani van 4 jaar oud. In 2009 hebben wij onze eerste American Staffordshire Terriër gekregen, Red Rose van Linda’s Hoeve “Baika”. Het Amstaff virus is gelijk toegeslagen, we zijn ons gaan verdiepen in het ras, zijn lid geworden van de ASTCH Holland en we zijn shows gaan lopen. Al snel bleek dat we onbewust voor een goede showhond hadden gekozen, onze Baika haalde als pup veelbelovend en nu uitmuntend als kwalificatie. Wel moeten wijzelf nog wat wennen in de ring en zijn dan ook beslist geen professionele handlers. Roco’s Amstaff wil het lieve en sociale karakter van Baika graag doorgeven aan haar pups. Natuurlijk hebben wij eerst de gezondheid van haar gecontroleerd. Onze Baika is Ataxia vrij, HD-A en ED vrij, ook heeft ze de MAG test met goed gevolg afgerond. Wij fokken volgens de regels van de ASTCH, zie hier hun fokbeleid. Om ons doel te bereiken kijken wij ook bij de reu verder dan alleen de rasstandaard. Wij willen vooral een reu die net als onze Baika een zacht en sociaal karakter heeft en dus ook naar andere honden vriendelijk is. Pups worden bij ons in huis geboren en opgevoed. Onze pups krijgen een stamboom van de Raad van Beheer FCI Wij geven op al onze pups schriftelijke garantie en werken met een koopcontract. Als u bij ons een pup koopt vinden wij het dan ook onze plicht om te allen tijde voor u en de hond klaar te staan.

Contact
Website: http://www.rocosamstaff.nl/
Telefoon: 026-4722924

Adres
Woonplaats: Heteren

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Roco's Amstaff is te vinden onder
- American Staffordshire Terrier fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
2

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Ataxia vrij HD-A ED vrij

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Pups worden gecontrolleerd door de arts en krijgen hun puppy enting, tevens worden ze ontword en gechipt.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
8 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1 keer per jaar, of 1 keer per 2 jaar.

Hoe en waar groeien de pups op ?
In huis

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Roco's Amstaff
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Roco's AmstaffRoco's AmstaffRoco's AmstaffRoco's AmstaffRoco's Amstaff

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Roco's Amstaff

16-08 American Staffordshire Terrier pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^