Fokker vermelding van Of The New Born Beauty's

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Of The New Born Beauty's
Beschrijving: Wij zijn lid en zijn aangesloten bij de WSSC in Nederland. Voldoen aan alle eisen . Pupjes zijn ontwormt-gechipt-hebben een stamboom, dna getest en zijn inge├źnt. De pups groeien op in huiselijke kring de gehele tijd dat ze bij ons zijn. Alle pup zijn 4 keer ontwormt en hebben hun eerste injectie gehad met 6 weken. U krijgt met uw pup 2 1/2 kg voer mee voor ruim de eerste week en ook 4 rodi vleesschijven.Een informatieboekwerk over vader-moeder-tips-uitslagen e.d. Er wordt ook een DVD gemaakt van o.a. de geboorte van uw eigen pupje tot aan vertrek. Die u ongeveer 3 maanden later gaat ontvangen.Het is een complete documentaire met(muziek) waar U naar kijkt van ongeveer 45 min. Leuk om weer eens terug te kijken.De 1e week na hun geboorte mogen de toekomstige nieuwe baasjes al komen filmen-fotograferen . Als de pups 4 weken oud zijn mogen de pup kopers de pups voor het eerst pap geven wat ook leuke foto's geeft. Met ong. 6 weken gaan de pups ook mee naar het winkelcentrum om te wennen en als het mooi weer is kunnen ze in onze tuin om ook te wennen aan alle buiten geluiden. Tussen 4 en 6 weken is het evt. mogelijk om de kleintjes nog te bewonderen ( wel op afspraak).De pups zijn bij vertrek al redelijk zindelijk door een speciale bak die bij ons in de ruimte staat waar de pups verblijven ( onze open keuken). Indien geinteresseerd dan kunt langskomen om de pups te bewonderen. Wel even bellen of mailen dan . Vergeet geen camera of fototoestel mee te nemen. Wij horen graag van U. Verwacht eind Juli 2019 pups van Naomi Nora (Evy) of the new born beauty's Carla en Robert

Contact
Website: http://www.thenewborn.nl
Telefoon: 0181-630975

Adres
Woonplaats: spijkenisse

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Of The New Born Beauty's is te vinden onder
- Welsh Springer Spaniel fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Moeder= Brandy-Babe of the new born beauty's en krijgt haar 2e nest tijdens haar gehele leven Zij heeft uitmuntende showuitslagen.Ze heeft een Goed-speels- vriendelijk karakter en is gek op kinderen. Vader= Mastermind from kind of magic en is Multi- kampioen. Goed-vriendelijk-speels karakter en is gek op kinderen.Hij heeft onze Liza ook een mooi nest gegeven

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Heupen en ogen Vader heeft HD A (mooier kan niet). Moeder heeft HD A (mooier kan niet). Ogen zijn van beide ouderdieren geheel vrij bevonden.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
In de 8 weken worden geluiden en situaties aangeboden waarbij karakter en gedrag goed naar voren komen. Hierdoor kunnen wij een goed beeld krijgen hoe ieder kleintje is. Inprentings en socialisatiefase zijn heel belangrijk. De kleintjes worden met 6 weken onderzocht bij de dierenarts Longen-hart-gewrichten-gebitjes-oren enz. Bij de reuen wordt er gekeken of de balletjes al zijn ingedaald. Hun 1e inenting wordt gegeven. De pups worden 2-4-6-8 weken ontwormt. Met 5a6 weken komt de chipper bij ons thuis. Iemand van de officiele Raad Van Beheer en die geeft ze een chip- met eigen nummer in hun nekje. (onderhuids). Dit nummer komt ook op de stamboom te staan.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Met 8 weken zijn de kleintjes er klaar voor. Moeder vindt het wel welletjes en zal haar eigen leventje weer oppakken.Haar hormonen vallen weer op haar plaats. Het zorgen is nu genoeg geweest.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Wij hebben 2 nestjes per jaar. Alles gebeurd in huis . We slapen zeker 1 week naast de kleintjes en moeder. Dit gebeurd op een luchtbed en de 2e week slapen we met een babyfoon op onze eigen slaapkamer.

Hoe en waar groeien de pups op ?
Zoals ik al gezegd heb in de huiskamer-open keuken. Wij zijn klein en willen dit ook blijven.Je kan wel zeggen een hobbyfokker. De volle 8 weken passen we ons aan in ons eigen huis . We eten bijv aan de salontafel. Er komt een groot rek te staan in huiskamer-openkeuken als ze 4 weken zijn en daarachter kunnen ze lekker ravotten. De kleintjes kunnen in onze tuin na zo'n 4 weken en geluiden-auto's-motoren-spelende kinderen nemen ze in zich op. De zon-regen voelen ze zo nu en dan ook op hun lichaam.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Of The New Born Beauty's
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Of The New Born Beauty'sOf The New Born Beauty'sOf The New Born Beauty'sOf The New Born Beauty'sOf The New Born Beauty'sOf The New Born Beauty'sOf The New Born Beauty'sOf The New Born Beauty's

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Of The New Born Beauty's

13-11 Welsh Springer Spaniel pups
28-07 Welsh Springer Spaniel pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^