Fokker vermelding van El Salvaje

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van El Salvaje is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Dit betekend dat wij vinden dat El Salvaje een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid.
De HondenPage kan het aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: El Salvaje
Beschrijving: Wij zijn de trotse baasjes van Raksha en Ravie, 2 Gos d'Atura. Op hun site kun je hun verhalen en avonturen volgen.Voor meer informatie (ook voor wat betreft de stamboom en uitslagen van gezondheidsonderzoeken) kun je terecht op hun site.

Contact
Website: http://www.elsalvaje.nl
Telefoon: 0638112692

Adres
Woonplaats: Veendam

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

El Salvaje is te vinden onder
- Gos d’Atura Català (Catalaanse herder) fokkers
- Catelaanse Herdershond fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Onze honden krijgen hooguit 2 nestjes en alleen als ze geheel geschikt zijn bevonden, zowel fysiek als geestelijk. Het eerste nestje is rond de 3 jaar, het tweede rond de 5 jaar.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
De ouders worden in elk geval getest op HD en mochten er zich tegen tijd van een mogelijk nestje andere erfelijke ziekte naar voren komen dan wordt daar vanzelfsprekend ook op getest. Onze teefjes worden ook getest op het voorkomen van oogziekten omdat weer binnen de rasvereniging graag willen weten of oogziekten voorkomen bij Gos. Raksha heeft HDa en is vrij van oogziekten. Ravie is nog te jong om testen (met 1, 5 jaar is ze oud genoeg)

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups worden met 6 wkn geënt en door een dierenarts bekeken. De rasspecislist van de rasvereniging checkt de pups daarnaast ook nog. Er wordt gekeken naar een zo goed mogelijke klik tussen pup en toekomstig baasje evt. middels een puppytest.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
8 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1 hooguit!

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien op in de huiskamer en worden uitgebreid gesocialiseerd! Een en ander zal te volgen zijn via de webcam, veel foto's en filmpjes.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met El Salvaje
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

El SalvajeEl SalvajeEl SalvajeEl SalvajeEl SalvajeEl SalvajeEl SalvajeEl Salvaje

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van El Salvaje

16-04 Gos d’Atura Català (Catalaanse herder) pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^