Fokker vermelding van You'll be in my Heart

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van You'll be in my Heart is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Dit betekend dat wij vinden dat You'll be in my Heart een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid.
De HondenPage kan het aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: You'll be in my Heart
Beschrijving: Onze kennel bestaat uit 10 Border Collies waar wij heerlijk mee sporten op het gebied van schapen drijven behendigheid en gehoorzaamheid en Treibball. Tevens beoefenen we Balans en Coördinatie met de honden. Af en toe fokken wij een nestje uit gezonde ouders die vrij zijn van erfelijke ziektes. Onze honden worden geröntgend op de heupen en krijgen elk jaar hun ogentest. Veel informatie staat op onze website en wij wensen u veel plezier met het lezen hiervan.

Contact
Website: http://www.bordercolliedeurne.nl
Telefoon: 0493843838

Adres
Woonplaats: Deurne

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

You'll be in my Heart is te vinden onder
- Border Collie fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De leeftijd van onze honden is 2 á 3 jaar waar mee gefokt wordt

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Ouders zijn getest op heupen. Tevens wordt er via DNA getest op erfelijke ziektes. Al onze honden zijn vrij van: Cl, TNS, CEA, MDR1, en glaucoom.Onze honden hebben HD A. Tevens ligt er van elke hond een DNA profiel bij de Raad van Beheer. Veel info hierover staat op onze site.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De puppen worden na de geboorte gecontroleerd door de dierenarts en bij de eerste enting van zes weken. Verder krijgen ze een puppy test met 7 weken en worden de puppen 3 x ontwormd. Rond de 6 weken worden ze gechipt door de Raad van Beheer.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Met 8 weken.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Ongeveer 1 á 2 nestjes per jaar.

Hoe en waar groeien de pups op ?
Onze puppen groeien in huiselijke kring op dus in de woonkamer.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met You'll be in my Heart
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

honden page profiel cia v.d. heijdencia v.d. heijdengoedgekeurde fokker schreef op 08 juni om 22:41:
Ik geloof dat ik me hier al duidelijk over uitgesproken heb in je topic dat je niet moet gaan fokken met je hond!! De ouder dieren zijn niet getest. Kortom de asiels zitten er al vol mee..... Groetjes Cia

honden page profiel SENNASENNA schreef op 17 mei om 02:17:
hallo, ik had een vraag. ik ben al wat onderzoek aan doen.wij willen over 2 jaar een nestje van onze teef senna ,maar dit is een kruising tussen shitzu x sheltie een heel leuk ongelukje.ze lijkt qua bouw wel iets op een border collie.(zie fotos in mij profiel) ze is behoorlijk groot,zal je met haar achtergrond haar kunnen dekken met een border collie? groetjes cornita

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

You'll be in my HeartYou'll be in my HeartYou'll be in my HeartYou'll be in my HeartYou'll be in my HeartYou'll be in my HeartYou'll be in my HeartYou'll be in my HeartYou'll be in my Heart

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van You'll be in my Heart

28-01 Border Collie pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^