Fokker vermelding van Midnight Jokers

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Midnight Jokers
Beschrijving: Samen met mijn man Roy heb ik sinds 2006 de American Staffordshire Terrier kennel Midnight Jokers. Wij fokken volgens de richtlijnen van de ASTCH. Voor meer informatie kijk gerust op onze website. We hebben in Oktober 2010 ons eerste nestje gehad.

Contact
Website: http://www.midnightjokers.nl
Telefoon: 045-8503972

Adres
Woonplaats: Heerlen

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Midnight Jokers is te vinden onder
- American Staffordshire Terrier fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Wij laten onze teven pas dekken als ze de leeftijd van 3 jaar hebben. Ook kijken we of ze er mentaal klaar voor zijn. Vinden wij dat ze nog te veel "pup" gedrag vertonen worden ze niet gedekt.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Al onze ouder honden hebben met succes de mag-test afgelegd. Tevens worden ze getest op Ataxia. Jody is Ataxia clear en Dusty is Ataxia drager. Wij fokken alleen clear met clear of clear met drager. Nooit met lijder. Onze eigen gefokte pups krijgen naast bovengenoemde testen ook heupen en elleboog getest.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Onze pups worden op 6 weken medisch getest door de dierenarts en krijgen dan de eerste puppy inentengingen. Tevens worden ze ontwormd vanaf de 2e week. En daarna om de 2 weken totdat ze weggaan.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Onze pups verlaten het nest op een leeftijd van 8 weken.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
wij fokken 1 nestje per jaar. In hoge uitzondering 2.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups worden bij ons in de woonkamer geboren in een werpkist. Rond de 6 weken maakt de werpkist plaats voor een grote mand. De werpkist en mand staan in een puppyren. Zo krijgen zij de alledaagse geluiden mee en maken ze contact met onze andere honden. Dit bevordert het socialisatieproces.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Midnight Jokers
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Midnight JokersMidnight JokersMidnight JokersMidnight JokersMidnight JokersMidnight JokersMidnight JokersMidnight Jokers

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Midnight Jokers

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^