Fokker vermelding van Van de Beste Maatjes

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Van de Beste Maatjes
Beschrijving: Wij zijn liefhebbers en fokkers van Duitse Pinschers. Af en toe fokken wij een nestje waarbij de puppy's in de huiskamer opgroeien. Wij fokken volgens de regels van de Raad van Beheer Nederland en de Duitse Pinscher Vereniging Nederland. Wij hebben momenteel 2 Black&Tan teefjes en 1 rode reu. Onze reu is tevens beschikbaar als dekreu.

Contact
Website: http://www.vandebestemaatjes.nl
Telefoon:

Adres
Woonplaats: Leusden

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Van de Beste Maatjes is te vinden onder
- Duitse Pinscher fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Wij hebben 2 Teefjes Desmo van 5 en Dascha van 1,5 jaar. Desmo heeft op haar 4de haar eerste nestje gehad. Dascha is daarvan 1 pup. Desmo verwacht dit jaar haar 2de nestje. Tegen de tijd dat Dascha 3 is willen we haar eerste nestje gaan plannen. Duc is onze reu en heeft tot nu toe 3 keer mogen dekken. 2x in Duitsland en 1x in Nederland. Wij kijken ook kritisch naar de teefjes alvorens we Duc laten dekken.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Desmo: HD-A Dilute D/D (vrij, geen drager) Willebrand N/N (vrij geen drager) Ogen zijn in April 2011 weer vrij bevonden van erfelijke oogafwijkingen(1 jaar geldig). Dascha: HD nog niet getest Dilute D/D (vrij, geen drager) Willebrand N/N (vrij geen drager) Ogen nog niet getest Duc: HD-A Dilute D/D (vrij, geen drager) Willebrand N/N (vrij geen drager) Ogen zijn in Februari 2011 weer vrij bevonden van erfelijke oogafwijkingen(1 jaar geldig).

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Afhankelijk van de oudercombinatie testen we de puppen op het drager zijn van Dilute en Willebrand. Indien beide ouderdieren vrij en geen drager bevonden zijn is dit echter niet nodig. Natuurlijk krijgen de puppen bij ons alle puppy-entingen en worden ze 3x ontwormd. Tot slot laten we de puppy's testen op karakter om zo een goede match te maken met de nieuwe eigenaren.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
met 8 weken gaan de puppy's naar hun nieuwe baasjes!

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
max 1

Hoe en waar groeien de pups op ?
De puppy's worden in de huiskamer geboren en groeien daar ook op. Afhankelijk van het seizoen kunnen ze ook lekker naar buiten. We nemen de eerste 4 weken zoveel mogelijk rust en ontvangen dan ook geen bezoek. Daarna is het de bedoeling om de socialisatie uit te breiden en is bezoek welkom. Na ongeveer 6 weken gaan we ook met de puppy's op stap.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Van de Beste Maatjes
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Van de Beste MaatjesVan de Beste MaatjesVan de Beste MaatjesVan de Beste MaatjesVan de Beste Maatjes

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Van de Beste Maatjes

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^