Fokker vermelding van L'Ami de la Campagne

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van L'Ami de la Campagne is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Helaas kennen we L'Ami de la Campagne nog niet goed genoeg om een gouden ster te geven. Zodra L'Ami de la Campagne langer actief is op de HondenPage zijn wij dit wel van plan. Dit betekend dat wij vinden dat L'Ami de la Campagne een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid. De HondenPage kan het voorzichtig aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: L'Ami de la Campagne
Beschrijving: Wij zijn een kleine kennel en fokken gemiddeld 1 nestje per jaar met stamboom Sint-Hubertus. De pups worden in huis geboren, grootgebracht en heel goed gesocialiseerd. Onze volwassen honden zijn getest op HD, ED, Oogafwijkingen, hartafwijkingen en DNA. Wilt u meer weten bekijk dan onze fokkers enquete hier op de site of bezoek eens onze website www.beauceron-amidelacampagne.be. Reserveren kan pas NA een persoonlijk bezoek (op afspraak). NESTJE GEPLAND BEGIN 2019!! Meer info Tel 0032(0)496 05 00 23

Contact
Website: http://www.beauceron-amidelacampagne.be
Telefoon: 0032 (0)496/050023

Adres
Woonplaats: Brakel

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

L'Ami de la Campagne is te vinden onder
- Beauceron fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Onze teefjes worden pas ingezet in de fok vanaf ze de leeftijd van 2 jaar hebben bereikt en alle testen (gezondheid, werkaanleg, karaktertest)in orde zijn. Wij fokken maximum 3 - 4 nestjes per teef. Tussen hun nestjes in zit minstens 1jaar zodat ze voldoende kunnen herstellen. Wij zijn heel aktief met onze honden o.a. in agility en gehoorzaamheid en doen mee aan wedstrijden ook doen we mee aan hondententoonstellingen in binnen en buitenland. Wij hebben onze honden niet enkel om mee te fokken maar vooral ook als gezelschap en om lekker sportief mee bezig te zijn.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Al onze honden zijn in het bezit van geslaagde karaktertesten, sport/werkbrevetten, showattesten en zijn vrij van heupdysplasie dus HD A of B, vrij van elleboogdysplasie, vrij van erfelijke oogafwijkingen (ECVO oogtest)en vrij van erfelijke hartafwijkingen. Ze hebben hun fokselectie behaald en zijn DNA-getest.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Onze pupjes krijgen hun puppyvaccin en worden meerdere keren ontwormd, worden gechipt en hebben Europeespaspoort en Stamboom Sint-Hubertus (België)

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Vanaf 7 à 7,5 weken worden de pups door ons (in samenspraak met de nieuwe eigenaars) toegewezen en mogen vanaf 8 weken naar hun nieuwe thuis.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Gemiddeld 1 nestje per jaar.

Hoe en waar groeien de pups op ?
Pups worden geboren en groeien op in onze woonkamer, vanaf ze oud genoeg zijn en de weersomstandigheden het toelaten gaan ze al eens buiten op hun puppyterras en vanaf ze hun vaccin gehad hebben (rond 6weken) nemen we ze mee naar verschillende openbare plaatsen voor een uitgebreide socialisatie en gewenning.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met L'Ami de la Campagne
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

honden page profiel CharlieCharlie schreef op 23 september om 16:27:
Dit is echt een fokker die echt met hun dieren begaan is. Een fokker die echt de juiste mensen kiest voor het pupje..... Chapeau !

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

L'Ami de la CampagneL'Ami de la CampagneL'Ami de la CampagneL'Ami de la CampagneL'Ami de la CampagneL'Ami de la CampagneL'Ami de la CampagneL'Ami de la CampagneL'Ami de la CampagneL'Ami de la CampagneL'Ami de la CampagneL'Ami de la CampagneL'Ami de la CampagneL'Ami de la CampagneL'Ami de la Campagne

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van L'Ami de la Campagne

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^