Fokker vermelding van L'Ami de la Campagne

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van L'Ami de la Campagne is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Helaas kennen we L'Ami de la Campagne nog niet goed genoeg om een gouden ster te geven. Zodra L'Ami de la Campagne langer actief is op de HondenPage zijn wij dit wel van plan. Dit betekend dat wij vinden dat L'Ami de la Campagne een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid. De HondenPage kan het voorzichtig aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: L'Ami de la Campagne
Beschrijving: Wij zijn een kleine kennel en fokken gemiddeld 1 nestje per jaar met stamboom Sint-Hubertus. De pups worden in huis geboren, grootgebracht en heel goed gesocialiseerd. Onze volwassen honden zijn getest op HD, ED, SD, Oogafwijkingen, hartafwijkingen, Doofheid (DF), Lange vacht (PL) en DNA. Wilt u meer weten bekijk dan onze fokkers enquete hier op de site of bezoek eens onze website www.beauceron-amidelacampagne.be. Reserveren kan pas NA een persoonlijk bezoek (op afspraak). PRACHTIG NESTJE GEPLAND IN HET VOORJAAR 2023!! De vader is een mooie, stabiele en gezonde Franse reu. Meer info Tel 0032(0)496 05 00 23

Contact
Website: http://www.beauceron-amidelacampagne.be
Telefoon: 0032 (0)496/050023

Adres
Woonplaats: Brakel

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

L'Ami de la Campagne is te vinden onder
- Beauceron fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Onze teefjes zullen pas een nestje hebben vanaf de leeftijd van 2 jaar en alle testen (gezondheid, werkaanleg, karaktertest)in orde zijn. Wij fokken maximum 3 - 4 nestjes per teefje. Tussen hun nestjes in zit minstens 1jaar zodat ze voldoende kunnen herstellen. Wij zijn heel aktief met onze honden o.a. in agility, gehoorzaamheid, schapendrijven en we doen heel regelmatig mee aan hondententoonstellingen in binnen en buitenland. Wij hebben onze honden niet enkel om mee te fokken maar vooral ook als gezelschap en om lekker sportief mee bezig te zijn.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Al onze honden zijn in het bezit van geslaagde karaktertesten en showattesten en zijn vrij van heupdysplasie dus HD A of B, vrij van elleboogdysplasie, vrij van schouderdysplasie, vrij van erfelijke oogafwijkingen (ECVO oog test)en vrij van erfelijke hartafwijkingen. Allen zijn ze getest of ze drager zijn van het gen voor lange vacht en doofheid, ze zijn ook DNA-getest. Wij maken wel afgewogen combinaties en zijn niet bang om net voor die gepaste reu vele kilometers te rijden.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Onze pupjes krijgen hun puppyvaccin en worden meerdere keren ontwormd, worden gechipt en hebben Europeespaspoort en Stamboom Sint-Hubertus (België)

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Vanaf 7 à 7,5 weken worden de pups door ons (in samenspraak met de nieuwe eigenaars) toegewezen en mogen vanaf 8 weken naar hun nieuwe thuis.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Gemiddeld 1 nestje per jaar.

Hoe en waar groeien de pups op ?
Pups worden geboren en groeien op in onze woonkamer, vanaf ze oud genoeg zijn en de weersomstandigheden het toelaten gaan ze al eens buiten op hun puppyterras, we beschikken over meerder speelweides die speciaal ingericht worden met allerhande toestellen voor onze pups en vanaf ze hun vaccin gehad hebben (rond 6weken) nemen we ze mee naar verschillende openbare plaatsen voor een uitgebreide socialisatie en gewenning. Ze wennen aan mee rijden met de auto en het wandelen aan een leiband.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met L'Ami de la Campagne
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

honden page profiel CharlieCharlie schreef op 23 september om 16:27:
Dit is echt een fokker die echt met hun dieren begaan is. Een fokker die echt de juiste mensen kiest voor het pupje..... Chapeau !

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

L'Ami de la CampagneL'Ami de la CampagneL'Ami de la CampagneL'Ami de la CampagneL'Ami de la CampagneL'Ami de la CampagneL'Ami de la CampagneL'Ami de la CampagneL'Ami de la CampagneL'Ami de la CampagneL'Ami de la CampagneL'Ami de la CampagneL'Ami de la CampagneL'Ami de la CampagneL'Ami de la Campagne

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van L'Ami de la Campagne

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^