Fokker vermelding van OF Joyful Happiness - Bloodhounds

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: OF Joyful Happiness - Bloodhounds
Beschrijving: Wij, Prem en Boukje, wonen op het Hongaarse platteland op zo'n 1400 kilometer van Nederland. Onze grote passie is 'Bloedhonden'. Ruim 25 jaar jaar al houden wij bloedhonden en zij zijn onze grote liefde. Zij vormen samen met ons een hechte eenheid. Onze bloedhonden zijn dan ook beslist geen kennelhonden, maar zijn volwaardig lid van het gezin. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Bloedhonden Club en af en toe hebben wij pups beschikbaar voor plaatsing. Natuurlijk voldoen onze pups aan alle eisen en zijn zij bij het verlaten van het nest voorzien van alle entingen, een gezondheids-certificaat, een Europees paspoort, micro-chip en een FCI erkende export-pedigree. Wij plaatsen alleen pups bij vertrouwde particuliere adressen en nooit bij handelaren of broodfokkers. Desgewenst kunnen wij een pup afleveren bij u thuis. Zelf komen ophalen mag natuurlijk ook. Vriendelijke groeten en misschien tot ziens; Prem en Boukje Traanman

Contact
Website: http://www.bloodhoundpuppy.eu
Telefoon: +36 705 220 783

Adres
Woonplaats: Drávatamási - Hongarije

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

OF Joyful Happiness - Bloodhounds is te vinden onder
- Bloedhond fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Wij fokken alleen met een teefje als deze tenminste 2,5 jaar oud is. Natuurlijk letten wij hierbij op een goede bloedlijn en het vooorkomen van eventuele minder gewenste eigenschappen. Wij vinden karakter en gezondheid zeer belangrijk bij onze keuze van een fok-combinatie. Verder houden wij ons aan de richtlijnen zoals voorgeschreven door de Nederlandse Bloedhonden Club.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
De honden waarmee wij fokken ondergaan alle door de Nederlandse Bloedhonden Club aanbevolen testen. Daarnaast testen wij onze honden ook volgens de richtlijnen van de Hongaarse Kennel Club. (Hongaarse Raad van Beheer)

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Onze pups worden door onze dierenarts uitvoerig onderzocht en verlaten het nest nooit zonder een door deze arts afgegeven gezondheidsverklaring, Europees paspoort, micro-chip, alle voorgeschreven in-entingen en een FCI pedigree.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
onze pups verlaten het nest nooit voor de leeftijd van 8 weken.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Nooit meer dan 1 tot 2 worpen per jaar

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien op met hun moeder en onze andere honden te midden van ons gezin. Zij verblijven de eerste 3 weken in een verwarmde baby-kamer en daarna mogen zij naar buiten in de puppy-ren. Langzaam aan wordt hun leefgebied uitgebreidt naar de volledige tuin met de andere honden. Wij hechten veel waarde aan socialisatie met de andere honden, maar ook met kinderen en andere mensen.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met OF Joyful Happiness - Bloodhounds
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

OF Joyful Happiness - BloodhoundsOF Joyful Happiness - BloodhoundsOF Joyful Happiness - BloodhoundsOF Joyful Happiness - BloodhoundsOF Joyful Happiness - BloodhoundsOF Joyful Happiness - BloodhoundsOF Joyful Happiness - BloodhoundsOF Joyful Happiness - BloodhoundsOF Joyful Happiness - BloodhoundsOF Joyful Happiness - Bloodhounds

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van OF Joyful Happiness - Bloodhounds

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^