Fokker vermelding van Arctic legend

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Arctic legend is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Dit betekend dat wij vinden dat Arctic legend een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid.
De HondenPage kan het aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Arctic legend
Beschrijving: Eerste laika kennel in Nederland, erkend door FCI raad van beheer op kynologisch gebied NL. Wij fokken uitsluitend met gecontroleerde, gezonde rastypische honden en selecteren ook op karakter en gehoorzaamheid. Onze honden leven als gezelschapshond en werken bovendien. Wij fokken op kleine schaal (8 nesten in meer dan 20 jaar), en hebben zes wereldkampioenschaps titels in onze kennel, en tien in totaal met nakomelingen. Onze pups worden in huis geboren en groeien hier ook op. Onze pups ontmoeten kinderen en leven ook met onze overige huisdieren als katten kippen en paarden. Wij delen graag onze jarenlange ervaring met vijftien eigen laiki en zeer veel andere laiki en hun eigenaren. Wij verstrekken uitgebreide en kundige informatie ( KK1 en KK2, exterieur en bewegingsleer keurmeester erkend door de Raad van Beheer NL, gedragsinstructrice enz.) om een zo eerlijk mogelijk beeld te geven van de West siberische laika. Wij plaatsen geen pups bij mensen welke beide fulltime buitenshuis werken, of mensen welke uitsluitend een kennelhond willen. Ook willen wij de toekomstige eigenaren eerst ontmoeten alvorens een pup toe te zeggen. Voor meer informatie heten wij U welkom onze zeer uitgebreide website te bezoeken, waarin ook meerdere Laiki eigenaren hun ervaringen geven, om een zo objectief mogelijk rasbeeld te vormen. Bij serieuze interesse bent U, na afspraak, welkom ons te bezoeken. met vriendelijke groet, Joep en Chris van de Vlasakker Eisenga

Contact
Website: www.siberischelaika.nl
Telefoon: 06 10078350

Adres
Woonplaats: merselo

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Arctic legend is te vinden onder
- Laika, West Siberische fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Wij vinden gezondheid en karakter zeer belangrijk, waarbij wij selecteren op mensgerichtheid en will to please. Wij fokken dan ook uitsluitend met gezonde geteste ouderdieren welke volwassen zijn, en vinden dat een teefje de leeftijd van drie jaar bereikt moet hebben. Tevens hebben al onze teefjes, wel minder maar nooit meer, dan drie nesten in hun leven gehad.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Wij testen al onze ouderdieren op HD en erfelijke oogafwijkingen en fokken uitsluitend indien deze testen ok zijn (nu al voor vijf generaties)

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups worden volledig geent en ontwormd. en DNA onderzocht.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
vanaf 8 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
maximaal 1 per jaar (in twintig jaar, 8 nestjes gefokt)

Hoe en waar groeien de pups op ?
In huis, samen met ons roedel honden, mensen/ kinderen, katten. Met vijf weken oud gaat de deur naar buiten open en ontmoeten ze onze kippen en paarden.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Arctic legend
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Arctic legendArctic legendArctic legend

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Arctic legend

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^