Fokker vermelding van Trustin' Destiny

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Trustin' Destiny is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Dit betekend dat wij vinden dat Trustin' Destiny een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid.
De HondenPage kan het aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Trustin' Destiny
Beschrijving: Liefhebbers van border collie's. Stabiele honden qua karakter, goed belastbare honden, pittige werkers uit lijnen met lage inteelt en gezonde voorouders. Gezondheid staat bij ons hoog in het vaandel, dat houdt oa in dat onze honden getest zijn middels DNAtesten op CEA, TNS, (N)CL en MDR1 [voor zover zij daar door verervring al niet vrij van waren] en dat heupen, ellebogen, schouders, rug en ogen worden gecheckt.

Contact
Website: http://www.trustindestiny.nl
Telefoon:

Adres
Woonplaats: Midden Nederland

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Trustin' Destiny is te vinden onder
- Border Collie fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Op onze website is uitgebreid info te vinden over onze honden. In 2013 hopen we met onze border collie meid Joya een nestje te fokken. Maar dat is nog toekomstmuziek..

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
DNA test op CEA, TNS, (N)CL, MDR1. Heupen, ellebogen, schouders. Jaarlijks oogonderzoek.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Puppen van het eerste nest zullen getest worden op CEA middels DNA-onderzoek, daar Joya CEA-drager is. De vader van het nest zal CEA-vrij zijn, zodoende zullen de pups de aandoening nooit ontwikkelen.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
vanaf 7 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
ons eerste nestje verwachten we - mits alles goed loopt - in 2013.

Hoe en waar groeien de pups op ?
In huis met alle daarbij behorende geluiden. Met mate zullen ze blootgesteld worden aan nieuwe prikkels als ze daar aan toe zijn.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Trustin' Destiny
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Trustin' DestinyTrustin' DestinyTrustin' DestinyTrustin' DestinyTrustin' DestinyTrustin' DestinyTrustin' DestinyTrustin' Destiny

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Trustin' Destiny

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^