Fokker vermelding van White Wolves Home

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: White Wolves Home
Beschrijving: Onze zwitserse witte herder pups worden volgens de gestelde FCI fokregels en het KEURMERK voor fokkers gefokt. Wij hebben zo nu en dan pups uit (zowel kort als langharig) gezonde en verantwoorde combinaties die zich niet alleen op schoonheid maar vooral op gezondheid en stabiele karakter hebben bewezen. De pups groeien op in huis en hebben daardoor een perfecte socialisatie daarnaast gaan de pups mee in de auto om de grote wereld te verkennen en er komen veel kinderen langs om met ze te spelen en te knuffelen als ze bij ons op groeien. Onze nakomelingen zijn daarom niet alleen heerlijke huishonden maar ook fijne werkhonden die het uitstekend doen in bv. behendigheid , G&G , pakwerk en flyball. Ook streven wij ernaar om combinaties te maken waarvan niet alleen bewezen is dat ze gezond zijn maar dat ze ook uit bijzondere bloedlijnen bestaan en dus een frisse aanvulling zijn voor onze fok zodat onze nakomelingen geen 13 in een dozijn zwitserse witte herder zijn. Op onze website vindt u veel informatie over onze witte herders , puppies en gezondheid.

Contact
Website: http://www.infowitteherder.com
Telefoon: 0597-332311

Adres
Woonplaats: Beerta

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

White Wolves Home is te vinden onder
- Zwitserse Witte Herdershond fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
geen antwoord gegeven

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
HD,ED, MDR1 gendefekt,Beartest. Onze honden zijn vrij van bovengenoemde afwijkingen.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups worden op karaktergetest,krijgen regelmatig hun wormenkuur en worden op de leeftijd van 6 weken ge-ent. De pups worden ook volledig onderzocht door de dierenarts zoals hart,longen,ogen, oren, gebit,bespiering,beendergestel en gewicht.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
8 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
3

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups worden in huis geboren waar ze ook opgroeien totdat ze naar hun baasjes gaan.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met White Wolves Home
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

White Wolves Home

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van White Wolves Home

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^