Fokker vermelding van Banggereng-ACD

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Banggereng-ACD
Beschrijving: Hallo, Wij zijn een beginnend fokker die met hart en ziel verpand zijn aan het ras. Onze missie is om rasspecifieke werkeigenschappen en karakter te behouden en verbeteren. In de toekomst zeer selectief fokken om dit doel te bereiken. Indien we concrete fokplannen hebben zal dit op onze site bekend worden gemaakt, de pups zullen in huiselijke kring opgroeien en uiteraard worden geent, ontwormd, getest op gehoor en zullen met de grootste aandacht en liefde worden verzorgt.

Contact
Website: http://www.banggereng-acd.nl
Telefoon: 06-34825249

Adres
Woonplaats: Katwijk aan de Rijn ZH

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Banggereng-ACD is te vinden onder
- Australian Cattle Dog fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
We gaan in augustus onze Kurpas Rejoice laten dekken, zij is dan 29 maanden.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Beide ouders zijn PRA-A (genetisch vrij) en DNA-profiel van beide is vastgelegd. Beide ouders zijn volledig horend (BEARtest) en zijn beide HD/ED vrij. Beide ouders hebben een volledig scharend gebit.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups krijgen na hun geboorte uiteraard de gebruikelijke check-up van de dierenarts, verder zullen zij op de leeftijd van 5 weken worden getest op gehoor. De pups worden volgens het reguliere inentingsschema geent en ontwormd.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups mogen op de leeftijd van 8 weken het nest verlaten mits de chipper van de Raad van Beheer de pups heeft gechipt.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Er wordt slecht een maal per twee jaar gefokt met onze teef, dit om zowel optimaal voor onze teef te kunnen zorgen maar ook om de pups zo goed mogelijke start te geven.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien op de huiskamer, op deze wijze kunenn wij maximale socialisatie teweeg brengen en zorgen dat de pups vanaf hun geboorte wennen aan alle indrukken, geluiden en geuren. Wij voeren zoowel de ouderdieren als het nest KVV hetgeen betekend dat onze honden een uitgebalanceerde mix van vlees krijgen. De as puppenkopers zullen wij zoveel mogelijk hulp bieden in het voeren hiervan zodat ook zij hun nieuwe pup optimale kansen kunnen geven op een gezond en gelukkig leven.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Banggereng-ACD
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Jacqueline van Duijn-KoppenJacqueline van Duijn-KoppenBanggereng-ACDBanggereng-ACDBanggereng-ACDBanggereng-ACDBanggereng-ACD

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Banggereng-ACD

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^