Fokker vermelding van Follow You Home

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Follow You Home is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Dit betekend dat wij vinden dat Follow You Home een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid.
De HondenPage kan het aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Follow You Home
Beschrijving: Follow You Home is een kleinschalige hobby kennel gevestigd in Elburg. Voorop staat dat mijn honden in huis leven en we plezier hebben samen. Ook de puppy's groeien op in de woonkamer. Zo nu en dan zal ik een nestje fokken uit weloverwogen en goedgekeurde ouderdieren uit showlijnen. De gezondheid van zowel ouders als puppy's is bij mij het belangrijkste. Ik streef ernaar hondjes te fokken die gedreven zijn in wat zij doen en daardoor uitermate geschikt zijn voor de sport. In huis zullen het gezellige en sociale vrienden zijn. Voor meer informatie of om vrijblijvend kennis te komen maken met mij en mijn honden kunt u via de email of telefonisch contact met ons opnemen. Ook kunt u de website bezoeken.

Contact
Website: www.followyouhome.nl
Telefoon: 0525-656967

Adres
Woonplaats: Elburg

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Follow You Home is te vinden onder
- Border Collie fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De teven moeten de leeftijd van 2 jaar hebben bereikt en mentaal volwassen genoeg zijn om een nest pups groot te kunnen brengen. Als ze dat met 2 jaar nog niet zijn, of ik twijfel dan worden ze pas later gedekt.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Beide ouderdieren zullen getest zijn op alle erfelijke aandoeningen die een risico vormen binnen het ras. Ook DNA zullen ze hetzij door testen, hetzij door erfelijkheid vrij zijn van aandoeningen die een risico vormen.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups worden na de geboorte en bij de inenting onderzocht door een dierenarts en bij de nestcontrole door iemand van de Raad van Beheer. Ze krijgen hun eerste cocktail enting, en zullen tijdig ontwormt en ontvlooit zijn.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Vanaf 8 weken leeftijd.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Ik fok hobbymatig en kleinschalig omdat ik wil dat al mijn honden voldoende aandacht kunnen krijgen. Ik heb momenteel 3 teefjes dus een aantal nesten per jaar is moeilijk te zeggen. Dit jaar verwacht ik van mijn twee oudste teven een nestje, maar volgend jaar misschien maar 1 nest of zelfs geen.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups zullen geboren worden in mijn slaapkamer in de werpkist. Daar zullen ze verblijven tot ze 2 a 3 weken oud zijn en zelf hun lichaamstemperatuur goed kunnen regelen. Daarna verhuizen ze naar de woonkamer.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Follow You Home
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

honden page profiel SENNASENNA schreef op 17 mei om 02:15:
hallo, ik had een vraag. ik ben al wat onderzoek aan doen.wij willen over 2 jaar een nestje van onze teef senna ,maar dit is een kruising tussen shitzu x sheltie een heel leuk ongelukje.ze lijkt qua bouw wel iets op een border collie.(zie fotos in mij profiel) ze is behoorlijk groot,zal je met haar achtergrond haar kunnen dekken met een border collie? groetjes cornita

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Follow You HomeFollow You HomeFollow You HomeFollow You HomeFollow You Home

Puppy advertenties van Follow You Home

27-04 Border Collie pups
01-05 Border Collie pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^