Fokker vermelding van kennel met Frasnays Flair (Jaap en Brenda Pronk)

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: kennel met Frasnays Flair (Jaap en Brenda Pronk)
Beschrijving: Kennel van Kortharige Hollandse herders in Midden Frankrijk. Ons plan is om zo af en toe een nestje te hebben. Ons doel is om stabiele, vriendelijke en werkwillige honden te fokken.

Contact
Website: http://www.hollandseherder-met-frasnays-flair.info
Telefoon: 0033 386 60 26 56

Adres
Woonplaats: Frasnay-Reugny (in Frankrijk)

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

kennel met Frasnays Flair (Jaap en Brenda Pronk) is te vinden onder
- Hollandse Herdershond fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Wij hebben 1 teefje: Dido van de Molengors. Toen zij 4 jaar was kreeg zij haar eerste nest. 10 pups maar liefst. Het jaar erop kreeg Dido 8 pups. Het is zo heel mooi geweest voor haar. Haar dochter uit het eerste nest zal in 2012 een nestje mogen krijgen.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Wij laten de vader en moederhond testen op heupen. Wij laten ook een DNA profiel opmaken. Verder zijn een gezonde levenslustige en aktieve uitstraling vooral heel belangrijk voor ons.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Onze pups worden in het begin dagelijks gewogen. Elke dag pakken wij de pups op. Zo zien wij welke pups goed groeien en goed meekomen. Elke 2 weken worden ze ontwormt. Als ze ons huis verlaten hebben ze alle gangbare inentingen gehad.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Vanaf 7½ a 8 weken mogen ze mee met hun nieuwe bazen. Voorzien van chip, stamboom, paspoort en gezondheidsverklaring. Een voorraad voer, riem en halsband, een speeltje en voor de eerste tijd een lap met nestgeur.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Tot nu toe hebben wij 1 nest gehad in 2009, 1 nest in 2010 en de volgende staat gepland voor 2012.

Hoe en waar groeien de pups op ?
Onze pups groeien de eerste 3 weken op in de woonkamer waar ook onze andere honden zijn. Daarna gaan ze naar een iets grotere ruimte en aan het einde van de 3e week voor het eerst naar buiten. Vanaf dan kunnen ze heel veel buiten spelen in een puppiepark waarin van alles valt te ontdekken. Moederhond kan erin en eruit.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met kennel met Frasnays Flair (Jaap en Brenda Pronk)
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

kennel met Frasnays Flair (Jaap en Brenda Pronk)kennel met Frasnays Flair (Jaap en Brenda Pronk)kennel met Frasnays Flair (Jaap en Brenda Pronk)

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van kennel met Frasnays Flair (Jaap en Brenda Pronk)

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^