Parson Russell Terriër fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Parson Russell Terriër fokkers op de HondenPage.

Parson Russell Terriers Sergeyssels

Sinds 1997 sporten en werken wij met Parson Russell terriers. Af en toe fokken wij een nestje. Onze pups groeien op in huis tussen kinderen en andere huisdieren. Al onze honden zijn via DNA getest op LOA, PLL, Pat.Lux.

Devaux-Breedings Devaux-Breedings

Wij zijn een kleine Parson Russell Terrier fokker die af en toe een nestje fokt, verder doen we aan basis gehoorzaamheid en agility. De gezondheid en socialisatie staan bij ons op de eerste plaats. Een hond is een familielid en voor het leven ;-)

Like A Hurricane Like A Hurricane

Op de website van het kennel "Like A Hurricane". Ons kennel richt zich op het fokken van stamboom mechelse herders en kruising hollandse herders geschikt voor de africhting (KNPV, IPO en ringsport in al z’n facetten).

Parson Russell Terriers Sergeyssels Parson Russell Terriers Sergeyssels

Sinds 1997 sporten en werken wij met onze Parsons. Zo nu en dan fokken wij een nestje, wij selecteren op gezondheid, karakter en uiterlijk. Voor meer informatie mag u steeds vrijblijvend contact opnemen. In de vroege zomer van 2013 verwachten wij pups !

Parsonutrecht Parsonutrecht Parsonutrecht Parsonutrecht

Parson Jack Russell Terriers. Zo nu en dan hebben wij een nestje. Socialisatie en Opvoeding van de pups in gezin met kinderen. Pups met stamboom, ontworming en inenting. Alles over PRT en PJRT. Video's, foto's, cursusmateriaal, borduurpatronen te bestellen en cd met vuurwerk en Onweergeluiden. Utrecht, The netherlands

vallesuave

ik ben een kleine fokker van parsonrussellterriers van rtijd tot tijd heb ik ook pups Ben begonnen gewoon met mijn eerste kleine witte parson kimmy en nu beetje verslaaft aan honden shows en werken bij de werkende terrier

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Parson Russell Terriër fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Parson Russell Terriër ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Parson Russell Terriër? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Parson Russell Terriër? Kijk dan bij de Parson Russell Terriër rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Parson Russell Terriër fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Parson Russell Terriër puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^