Irish Softcoated Wheaten Terriër fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Irish Softcoated Wheaten Terriër fokkers op de HondenPage.

Ik ben Gerda Leentvaar en heb sinds 2001 wheatens. Op dit moment heb ik een teefje Dana en een reu Buddy. Buddy is een importreu uit Amerika. Met Dana hoop ik 1-2 nestjes te kunnen fokken. Hopelijk kan ik mensen blij maken met dit, voor mij speciaal, ras.Mijn honden hebben beiden een oogtest (goed) ondergaan en Buddy heeft HD-A, Ik ga fokken volgens de regels van onze rasvereniging waar ik ook lid van ben.

Mijn naam is Heleen Lowiessen en af en toe heb ik een nestje wat in huiselijke kring opgroeit. Wij verwachten in het voorjaar van 2014 een nestje pups. Voor informatie kunt u 0640390614 bellen. Of mailen [email protected]

Amazing With Grace Amazing With Grace Amazing With Grace Amazing With Grace Amazing With Grace Amazing With Grace Amazing With Grace Amazing With Grace Amazing With Grace

Ik ben een kleinschalige fokster die af en toe een nestje pups heeft welke in huiselijke kring opgroeien. Alle pups worden ingeënt, ontwormd, gechipt en voorzien van Europees paspoort en Stamboom van de Raad van Beheer. In het voorjaar van 2014 hopen wij weer een nestje te krijgen.

Wij zijn de familie Kruis. Onze familie thuis bestaat uit Ruud, Marinde, Zenna & Naos, onze Wheaten Cara, 3 poezen, 4 krielkippen en 3 goudvissen. Naast ons gezin thuis, hebben wij nog 3 zonen (Timo, Dominique en Ricardo), een schoondochter (Steffie) en een kleinzoon (Ryan). In 1989 kwamen wij voor het eerst in contact met de Wheaten. Op het schoolplein zagen wij een hond die ontzettend enthousiast en vrolijk was. Wij dachten dat het een jonge hond was en raakten aan de praat met de eigenaar. Deze vertelde dat de hond 13 jaar oud was en dat het om een Irish Soft Coated Wheaten Terriër ging. Wij waren verkocht en wisten dat als er ooit een hond kwam het van dit ras moest zijn! Vier jaar later was het zover! In 1994 kregen wij onze eerste Wheaten, Djoeke (Bàrr-Dhuine Having it All) van de familie van Niekerk. Wij waren dolgelukkig! In 1996 fokten wij ons eerste nestje onder onze kennelnaam “Caomhach”. Dit betekent “boezemvriend”.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Irish Softcoated Wheaten Terriër fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Irish Softcoated Wheaten Terriër ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Irish Softcoated Wheaten Terriër? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Irish Softcoated Wheaten Terriër? Kijk dan bij de Irish Softcoated Wheaten Terriër rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Irish Softcoated Wheaten Terriër fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Irish Softcoated Wheaten Terriër puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^