Grand Basset griffon vendéen fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Grand Basset griffon vendéen fokkers op de HondenPage.

du Greffier du Roi

Wij hebben sinds 1978 Grands Bassets Griffons Vendéens. Het is onze hobby en fokken af en toe een nestje uit weloverwogen combinaties. Heeft u interesse in een pup of wilt u meer informatie neem dan contact met ons op. Sinds 2013 hebben we ook Dwergschnauzers peper en zout.

Kennel van de Viersenhoeve Kennel van de Viersenhoeve Kennel van de Viersenhoeve Kennel van de Viersenhoeve Kennel van de Viersenhoeve Kennel van de Viersenhoeve Kennel van de Viersenhoeve

Wij willen af en toe een nestje fokken voor de serieuze liefhebber. Doordat wij onze kennis en ervaring verder uitbreidden d.m.v. de cursussen Kynologische Kennis I en II en de cursus Exterieur en Beweging hopen wij u een goed opgevoede en gezonde pup te kunnen aanbieden die in en rondom onze boerderij opgroeit. Natuurlijk willen wij u op allerlei gebied adviseren en ondersteunen in het hebben en houden van uw hond. Bij het fokken staan bij ons een drietal zaken voorop: “Gezondheid, Karakter en Welzijn”. Een Grand Basset Griffon Vendeén is eigenzinnig, vrolijk, sociaal, rustig en evenwichtig. Het is een hond die aanhankelijk is naar het gezin en goed kan omgaan met kinderen. Het is wel een hond die goed moet worden opgevoed. De pups worden bij ons in de woonkamer geboren. Na 3 à 4 weken gaan ze kennis maken met de buitenwereld. Ze kunnen gedurende de tijd dat ze bij ons zijn naar binnen en naar buiten. Wij hebben een levendig gezin en zeker als er pups zijn veel bezoek zodat de pups bijzonder sociaal naar mensen toe zijn. Ook hebben wij andere honden en poezen waar de pups kennis mee maken. Wij proberen de pups zo zindelijk mogelijk te maken voor ze naar hun nieuwe baasjes gaan.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Grand Basset griffon vendéen fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Grand Basset griffon vendéen ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Grand Basset griffon vendéen? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Grand Basset griffon vendéen? Kijk dan bij de Grand Basset griffon vendéen rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Grand Basset griffon vendéen fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Grand Basset griffon vendéen puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^